Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Οι "στημένες" συνεντεύξεις ΔΕΝ χωράνε στο Φιλιατρά News


ΑΥΤΟ EINAI ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS!!!

Αγαπητοί αναγνώστες.

Το τελευταίο τριήμερο (από την Πέμπτη Δηλαδή) είχαμε ενδοιασμό για το αν έπρεπε ή όχι να σας ενημερώσουμε για κάποιο μικροσυμβάν που έγινε σχετικά με μια συνέντευξη που θέλαμε να πάρουμε από αιρετό Δημοτικό Σύμβουλο της συμπολίτευσης για θέματα που αφορούν την πόλη μας.
Το αν πρέπει ή όχι να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός χωρίς όμως να .....

αναφερθούμε ονομαστικά στο πρόσωπο το συζήτησα με μερικούς φίλους του Φιλιατά News και όλοι μας είπαν ότι πρέπει να το γράψω δημόσια ακόμα και χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά στο πρόσωπο. Όλοι μα όλοι μου είπαν ότι έπρεπε να το γράψω και ότι κακώς δεν το έγραψα από την Πέμπτη το Μεσημέρι κι όλας.

Τι συνέβη.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, ζητήθηκε από αιρετό εκπρόσωπο της συμπολίτευσης που εκλέχθηκε από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, μία συνέντευξη σε Video για να απαντήσει σε όλα τα θέματα που θα του τεθούν για τα προβλήματα που παρουσιάζει η πόλη και να μας πει αν δόθηκαν ή όχι λύσεις και τι λύσεις δόθηκαν.
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης δηλαδή για τα Φιλιατρά όπως η καθαριότητα, η ύδρευση, η αποχέτευση, η αγροτική οδοποιία κλπ κλπ.

Την συνέντευξη on Camera όπως την θέλουμε εμμέσως την αρνήθηκε, και έθεσε σαν ας τον πούμε όρο να του δώσουμε γραμμένες τις ερωτήσεις (!!!), να τις μελετήσει (!!!) και να προετοιμάσει τις απαντήσεις!!!!!! Συνέντευξη για καρπαζιές δηλαδή!!!
Αυτό ΜΟΝΟ σαν ανέκδοτο θα μπορούσαμε να το δεχτούμε.

Όπως ήταν λογικό ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να δώσουμε από πριν τις ερωτήσεις στον "Αιρετό".
Και αυτό γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ το κάναμε και ουδέποτε θα το κάνουμε. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ και να είναι ΟΤΙ και να είναι. Σε όλες αυτές τις συνεντεύξεις, που πήραμε μέχρι σήμερα και φιλεξενήσαμε ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΜΕΝΗ με τον οποιονδήποτε τρόπο.
ΟΛΕΣ έγιναν κανονικά, οι ερωτήσεις τέθηκαν στον συνεντευξιαζόμενο εκείνη την στιγμή της συνέντευξης και οι απαντήσεις ήταν χωρίς καμία προηγούμενη προετοιμασία..
Ακόμα και με ανθρώπους που ήταν μακρυά από εμάς και πιθανότατα θα μπορούσαμε να το κάνουμε (να του δώσουμε 2-3 ερωτήσεις και να μας γράψει τις απαντήσεις) εν τούτοις δεν το κάναμε και προτιμήσαμε την ηχογραφημένη συνέντευξη.

Δεν ξέρουμε ειλικρινά ΓΙΑΤΙ ο αιρετός των Φιλιατρών επιθυμεί να δώσει στημένη συνέντευξη. Να έχει από πριν δηλαδή τις ερωτήσεις που θα του γίνουν. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ.

κ. Αιρετέ Δημοτικέ σύμβουλε εκπρόσωπε των Φιλιατρών, το Φιλιατρά News δεν θα παίξει αυτό το παιχνιδάκι ούτε για εσάς, ούτε για κανέναν.
Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητάτε να σας δώσουμε από πρίν τις ερωτήσεις που θα γίνουν. Αν θέλετε ονομαστικά τις θεματικές ενότητες που θα βάλουμε στην συνέντευξη ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. Αλλα ερωτήσεις .... συγνώμη δεν θα πάρετε.
Τέτοια απαράδεκτη πρόταση δεν κάνει ούτε πρωθυπουργός σε φίλα προσκείμενο μέσον του. Το ζητάτε εσείς ένας απλός σύμβουλος του Δήμου???
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
Η συνέντευξη εφόσον την δεχτείτε θα γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ. Να φαίνεστε το πρόσωπο σας την ώρα που μιλάτε, τι λέτε, πως τα λέτε, και μάλιστα αυθόρμητα. ΌΧΙ στημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.