Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

«Ραντεβού» για μαχαίρωμα στο… νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο 43χρονος τσιγγάνος είχε προσωπικές διαφορές με την 31χρονη ομόφυλή του και δεν άργησαν να καυγαδίσουν έντονα
Άνω- κάτω έκανε το νοσοκομείο της Καλαμάτας ο άγριος καυγάς ανάμεσα σε δυο τσιγγάνους, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που συναντήθηκαν τυχαία στον εξωτερικό χώρο και πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να .....

τραυματιστούν με μαχαίρι!

Ο 43χρονος τσιγγάνος είχε προσωπικές διαφορές με την 31χρονη ομόφυλή του και δεν άργησαν να καυγαδίσουν έντονα. Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει για να τους χωρίσει, ο άνδρας έβγαλε έναν σουγιά και επιτέθηκε στην 31χρονη, τραυματίζοντάς την ελαφρά στο πρόσωπο και στο αριστερό χέρι! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή αιμόφυρτος καθώς και ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι!

Οι γιατροί του νοσοκομείου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην 31χρονη που αποχώρησε, αφού πρώτα κατήγγειλε τον δράστη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για να τον εντοπίσουν. Λίγη ώρα αργότερα, ο 43χρονος συνελήφθη στη Μεσσήνη όπου κατοικεί και πάνω του κατασχέθηκε το μαχαίρι, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.