Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Καλαμάτα: Ξεκίνησε σήμερα η αστική συγκοινωνία με το Νοσοκομείο

Η σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και Νοσοκομείου με αστικό λεωφορείο ξεκίνησε σήμερα στις 6.15 το πρωί.

Την ώρα αυτή ξεκίνησαν τα πρώτα λεωφορεία, το Νο1 από το Φιλοξένια και το Νο 2 από το Άσυλο, για να εξυπηρετήσουν το κοινό που θέλει να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Τη σύνδεση με το ......

Νοσοκομείο θα κάνει το Νο 2, στο οποίο θα γίνεται μετεπιβίβαση από το Νο 1 και τις υπόλοιπες γραμμές (Νο 4 και γραμμή Λαιΐκων), στη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 1,10 ευρώ και θα είναι ενιαίο, δηλαδή με το ίδιο εισιτήριο θα μπαίνει κανείς στο Νο 1, θα μετεπιβιβάζεται στο Νο 2 και θα φθάνει στο Νοσοκομείο και αντιστρόφως.
Κατά την επιστροφή του Νο 2, θα υπάρχει ανταπόκριση με το Νο 1, στην πλατεία δυτικά του Δημαρχείου. Δηλαδή, ο επιβάτης του Νο 2 θα κατεβαίνει στο Δημαρχείο, στην Αρτέμιδος, θα διασχίζει το πάρκο νότια του Αναψυκτηρίου, και θα επιβιβάζεται στο Νο 1 στη Νέδοντος, από τη στάση που βρίσκεται έναντι της δυτικής εισόδου του Δημαρχείου.
Το λεωφορείο Νο 2 που θα εξυπηρετεί το Νοσοκομείο, θα εξυπηρετεί και το ΤΕΙ, με στάση σ' αυτό κατά τη μετάβαση στο Νοσοκομείο και κατά την επιστροφή.
Υπενθυμίζεται ότι η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας προς Νοσοκομείο, κατέστη δυνατή μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την επέκταση της αστικής περιοχής.

Για πληροφορίες, το τηλ. του Αστικού ΚΤΕΛ είναι 27210 23377.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.