Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Διαμαρτυρίες της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών για την Digea

Επιστολή διαμαρτυρίας για την προβληματική λήψη του ψηφιακού σήματος της Digea στην πόλη μας απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών στην ομώνυμη εταιρία.

Η Δ.Ε. Φιλιατρών μετέφερε τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της για το λόγο ότι δεν λαμβάνουν το σήμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων, με αποτέλεσμα να ......

στερούνται της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης.

Δεδομένου ότι η υπόσχεση της εταιρείας ήτο ότι ο πολίτης θα είχε ένα ευκρινές και αδιάλειπτο σήμα και επειδή αυτό πολλές ώρες του 24ωρου δεν ισχύει, ζητήθηκε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τον τελευταίο καιρό, το Φιλιατρά news έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες τόσο των Φιλιατρών /όσο και της Κυπαρισσίας, της Σπηλιάς της Φαρακλάδας, της Αγίας Κυριακής κλπ κλπ.
Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως το καλοκαίρι με παρεμβολές από την γειτονική Ιταλία.
Εδω και μία εβδομάδα προσπαθούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά με αρμόδιο της εταιρίας για να μάθουμε τι πρόκειται να γίνει και πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αλλα κανείς δεν βγαίνει τηλεφωνικά να μας πεί πέντε κουβέντες.
Ούτε καν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Digea κ. Γιώργος Μαθιός. Ας ελπίσουμε ότι κάπιος κατεκλοκένταυρος της Digea θα απαντήσει κάποια στιγμή είτε στην Δημοτική Ενότητα είτε σε εμάς.
Εμείς θα επιμείνουμε να ζητάμε επικονωνία ακόμα και αν τους σπάσουμε τα νεύρα. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να απαντήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.