Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Φιλιατρά: Επίσκεψη στον Δήμαρχο Τριφυλίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για κατασκήνωση

Την περιοχή της Τριφυλίας και συγκεκριμένα τα Φιλιατρά επέλεξαν τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για να κατασκηνώσουν τον Μήνα Ιούλιο στο πρώτο Δημοτικό Σχολείο.

Για τον λόγο αυτό είχαν ......

σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και τον Πρόεδρο τη σχολικής επιτροπής κ. Αναστάσιο Αδρακτά στο Γραφείο του Δημάρχου στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών όπου έγινε μια πρώτη συζήτηση για το τι δράσεις θέλουν να αναπτύξουν τις ημέρες που θα κατασκηνώσουν στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού.

Από πλευράς Δήμου δεσμεύτηκαν να φροντίσουν να κάνουν ότι χρειάζεται για να έχουν τα μέλη του σώματος μια καλή διαμονή στον χώρο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατασκηνώσεις θα γίνουν σε τρεις περιόδους και τα παιδιά θα χωριστούν ανα ηλικίες. Μικρά μεσαία και μεγάλα και θα γίνει κυρίως τον Ιούλιο.

Το Σωματείο Ελληνικού Οδηγισμού είναι ένα παιδαγωγικό σωματείο και τα προγράμματα που αναπτύσσει είναι καθαρά παιδαγωγικού χαρακτήρα όπως εργαστήρια εκδρομές στην περιοχή προσφορά στον τόπο μπάνιο στην θάλασσα αλλά και άλαλες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.