Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Φιλιατρά: Επίσκεψη και ενημέρωση Τατούλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Επίσκεψη απο κλιμάκιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος τατούλης συνοδευόμενος απο τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλή Μαντά, την .......

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας, κ. Ελένη Αλειφέρη, τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Και κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο και τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ο κ. Παρασκευόπουλος ενημέρωσε το κλιμάκιο για την πορεία που έχει αναπτύξει η ομάδα παραγωγών Τριφυλίας "ΓΑΙΑ" στον χώρο του παλιού Αγροτικύ συνεταιρισμού και αναφέρθηκε στην συσκευασία των αγγουριών και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Οι εξαγωγές που γίνονται στα Αγγούρια φτάνουν τους χίλιους τόνους εξαγωγών κυρίως προς Βουλγαρία ενω διακινούνται άλλοξ τόσοι και περισσότεροι τόνοι στην εγχώρια αγορά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Αλειφέρη έμεινε έκπληκτη από τα όσα έχουν καταφέρει αυτοί οι 22 άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα παραγωγών σε διάστημα περίπου ενός έτους που λειτουργίο ο νέος συνεταιρισμός ενώ δήλωσαν την στήριξη τους στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.