Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Το Μυθιστόρημα "Στη σκιά της σιωπής" της Μαρία Καραγιάννη παρουσιάζεται στην Κυπαρισσία.

Ένα καινούριο βιβλίο παρουσιάζεται μεθαύριο Τετάρτη 29 Απριλίου στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στις 20:00 στον πολυχώρο πολιτισμού Τρενοτεχνείο.
Τίτλος του: "Στην Σκιά της Σιωπής" από τις εκδόσεις "Πηγή".
Συγγραφέας, μια νέα και όμορφη γυναίκα, που ξεκινά τα πρώτα της δειλά βήματα στο συγγραφικό της έργο χωρίς όμως να παραμελεί την απαιτητική εργασία της.
Ενα ταξίδι που όπως δηλώνει η ίδια ξεκινά από σήμερα Δευτέρα με την παρουσίαση του βιβλίου της στην Καλαμάτα και την Τετάρτη στην Κυπαρισσία.

Το μυθιστόρημα της κ. Καραγιάννη........

ξεκινά από το Μόναχο τον Δεκέμβρη του 1997 και η εξέλιξη του είναι στην περιοχή της Τριφυλίας αναζητώντας ο ήρωας της την αλήθεια για την Ζωή του.
.
Ο Έκτορας -ο ήρωας του Βιβλίου-, απόγονος της Φαίδρας Πινιέ και του Ραϊνάτ Γκράμελ, ενός πρώην Γερμανού λοχαγού κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έχει επισκεφτεί τους γονείς του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Έπειτα από έναν καβγά, η μητέρα του λίγο πριν το θάνατό της, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που βαραίνει τη συνείδησή της σαν κατάρα πενήντα τρία ολόκληρα χρόνια.

Από το παγωμένο Μόναχο, ο Έκτορας θα βρεθεί στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνιακής γης, αναζητώντας την αλήθεια γύρω από τη ζωή και το παρελθόν της οικογένειάς του. Η ιστορία εκείνης της αναζήτησης εξελίσσεται σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο, αποκαλύπτοντας σε κάθε βήμα φρικτές δολοφονίες, καταραμένους έρωτες και φαντάσματα της μνήμης που σεργιανίζουν σα σκιές στα γραφικά σοκάκια της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας.

Ένα βιβλίο, δυο διαφορετικές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα στο παρόν και στο μακρινό παρελθόν, με τους πρωταγωνιστές της κάθε εποχής να παλεύουν μέχρι το τέλος για να κερδίσουν λίγη από τη χαμένη τους αθωότητα, για να δικαιωθούν οι ψυχές των νεκρών και να ολοκληρωθούν οι έρωτες του σήμερα…

Ποια είναι η Μαρία Καραγιάννη

Η Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας στις αρχές της δεκαετίας του 80.
Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και σε κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου...
Η αγάπη της για τη θάλασσα την έκανε να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη γενέτειρά της, όπου εργάζεται ως Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος.

"Στη σκιά της σιωπής" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, από τις εκδόσεις Πηγή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.