Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Φιλιατρά: Σύσκεψη Αγροτικού και Εμπορικού Συλλόγου για εξαγωγές προίόντων αλλα και Ελαιολάδου προς την Κίνα.

Συζητήθηκαν και δράσεις για πολιτιστικά και πορεία αγροτικής παραγωγής

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά στις 15/04/2015 ύστερα από πρόταση μας (πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών και πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών) στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη .....

Παπαθεοδοσίου παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών κ. Παναγιώτη Φαρμάκη και του γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Γριβοκωστόπουλου.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν αφ ενός προτάσεις και δράσεις για το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη και αφετέρου έγινε ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας και της αγροτικής παραγωγής της πόλης μας.
Στη συνάντηση αυτή έγινε πρόταση για εξαγωγή προϊόντων και ιδιαίτερα για το δύσκολο εγχείρημα προώθησης του εξαιρετικού ελαιολάδου μας στην Κίνα.

Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ανέφερε πως ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ή μεμονωμένοι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν για το θέμα αυτό με τον κ. Κώστα Δασκαλόπουλο, Εμπορικό Υπεύθυνο της Πρεσβείας μας στην Κίνα στο τηλέφωνο 008618614022150 και να αναζητούν σχετικές πληροφορίες στο email: ecocom-beijing@mfa.gr και στο Website: www.agora.mfa.gr/cn89.

Ενημέρωσε ακόμη τους παρευρισκόμενους, ότι ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Κώστα Δασκαλόπουλο, στην Κίνα υπάρχουν πολλά κανάλια διανομής και πως το δικό μας προϊόν μπορεί να διατεθεί στην Κινεζική αγορά ως προϊόν πολυτελείας με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ποσοτική και ποιοτική ροή του προϊόντος.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στη σύσκεψη συμφώνησαν πως αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια είναι αναγκαία ιδιαίτερα σήμερα και είναι κάτι που οφείλουμε να το πράξουμε και να το αφήσουμε ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                             ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ                             ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ1 σχόλιο:

  1. To όνομα του εμπορικού υπευθύνου στην Πρεσβεία μας στην Κίνα είναι Κώστας Δασκαλόπουλος και όχι Δεσποτόπουλος, μάλλον έχει γίνει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.