Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ντόρα: Να μιλήσει η βάση της ΝΔ

Την πολιτική ατζέντα για μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα είναι φοβική, αλλά θα κάνει με γενναιότητα την αυτοκριτική της, και θα στραφεί με αυτοπεποίθηση στην κοινωνία, παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη με συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόαση του ΣΚΑΪ.

Το κορυφαίο στέλεχος .....

της Κεντροδεξιάς, που έδωσε προεκλογικά σκληρές μάχες με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, ήταν η πρώτη που έθεσε επί τάπητος την αναγκαιότητα να ξεφύγει η Νέα Δημοκρατία από τον στρουθοκαμηλισμό που τη χαρακτηρίζει μετά τις εκλογές, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μια θέση την οποία ασπάστηκαν κορυφαία στελέχη όπως ο Νίκος Δένδιας και ο Ευρυπίδη Στυλιανίδης, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των καραμανλικών βουλευτών, δηλαδή εκείνων που έχουν ως σημείο αναφοράς τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και άλλοι, που προβληματίζονται για την αδυναμία της Νέας Δημοκρατίας να προβάλει ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση εξουσίας, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, με τη συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

- Ζητήσαμε έκτακτο συνέδριο να μιλήσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας. Ο διάλογος μέσα στον κόσμο είναι δύναμη για τη Νέα Δημοκρατία.

- Η Νέα Δημοκρατία πρέπει ταχύτατα να ανασυγκροτηθεί. Να αναζητήσουμε τις αδυναμίες ας και τα δικά μας λάθη”.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανασυγκροτηθεί τάχιστα, ώστε να είναι και πάλι σε θέση να ανταποκριθεί στον θεσμικό ρόλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.