Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά μέσω Facebook [ VIDEO ]

Το όραμά του για την Ελλάδα παρουσιάζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μήνυμά του προς του χρήστες του διαδικτύου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο κ. Σαμαράς ........

επισημαίνει πως πιστεύει «σε εκείνο που μπορούμε να πετύχουμε ως έθνος αν δούμε ότι ο κόσμος είναι το σπίτι μας, ότι εμείς οι Έλληνες πρώτοι με τις αξίες μας ενώσαμε τον κόσμο, ότι οι λύσεις είναι καλύτερα από τα δόγματα. Πιστεύω σε εκείνο που μπορούμε να πετύχουμε ως Έλληνες αν αφήσουμε πίσω μας το ψέμα, αν βγάλουμε τα κόμματα έξω από την παιδεία, αν συνδέσουμε τη γνώση με την αγορά και την παραγωγή, αν τολμήσουμε, αν επιχειρήσουμε, αν δώσουμε αξία στο προϊόν μας.

Αν πείσουμε τον κόσμο να επενδύσει στην πατρίδα μας, αν εμπνεύσουμε στη δημιουργικότητα των νέων.
Πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε όποιο στόχο θέσουμε αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αν αλλάξουμε το θυμό με την αποφασιστικότητα, τα εύκολα λόγια με το σχέδιο.
Αν σταθούμε δίπλα σε αυτούς που παράγουν, αν πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, πιστεύω ότι μπορούμε να ζήσουμε στην Ελλάδα που έχουμε όλοι μέσα μας αν αποφασίσουμε κοιτώντας κατάματα την αλήθεια, αν αποφασίσουμε για το αύριο, για τη ζωή κάθε παιδιού που γεννιέται σε αυτή τη χώρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.