Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ

Με τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα στολίσουν τα σχολεία των Φιλιατρών την πλατεία μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα.
Η ιδέα προτάθηκε στις συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα στα μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών με τους συλλόγους και τους εκπαιδευτικούς της πόλης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Από την αρχή έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό γιατί όλοι θεώρησαν ......

σημαντικό να ενεργοποιηθούν τα παιδιά της πόλης και να συμμετέχουν στη διαδικασία του εορταστικού στολισμού. Έτσι στα περισσότερα σχολεία έχουν κινητοποιηθεί οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων για να συντονίσουν τα παιδιά. Πολλές πρωτότυπες ιδέες έχουν καταγραφεί και βρίσκονται στο στάδιο της οργάνωσης.

Η δράση θα υλοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 19/12/2014.
Καλούμε λοιπόν τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς την Παρασκευή στις 4.30 το απόγευμα, στην πλατεία μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα για να φτιάξουν και να στολίσουν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Στη συνέχεια τα δέντρα θα φωτιστούν. Θα παραμείνουν δε στο χώρο έξω από το Δημοτικό κατάστημα μέχρι το τέλος των εορτών.
Τη δραστηριότητα αυτή έχει αναλάβει να συντονίσει η κ. Βιβή Παντελάκη στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για πληροφορίες και διευκρινήσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.