Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ (φωτογραφίες)

Γεμάτη συγκίνηση ήταν η σεμνή εκδήλωση του δήμου Τριφυλίας για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των Λυκείων της Τριφυλίας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία! Μαθήτριες και μαθητές όλο χαμόγελα για την επιτυχία τους, εκπαιδευτικοί χαρούμενοι και ......

γονείς και συγγενείς συγκινημένοι, με την ατμόσφαιρα να πλημμυρίζει συναισθήματα!

Τα συγχαρητήριά τους, τους επαίνους τους και τις ευχές τους, έδωσαν στους επιτυχόντες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή του αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Μερκούρη. Εκ μέρους του δήμου μίλησε η καθηγήτρια και μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμητρα Ανδρινοπούλου, ενώ κατά τη διάρκεια των απονομών, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η διευθύντρια του Λυκείου Φιλιατρών Μαρία Μπαρμποπούλου και πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου και συνταξιούχος καθηγητής Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.

Χαρούμενη νότα στην εκδήλωση έδωσε η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας! Στους τρεις πρώτους, κατά σειρά, επιτυχόντες με την υψηλότερη βαθμολογία δόθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία και σε όλους τους επιτυχόντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα – βραβεία.

Τις απονομές έκαναν, εκτός από τον Μητροπολίτη και το δήμαρχο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αιμιλιανός Σεκλός, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πρώην αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου - ΘάρροςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.