Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση – Διάψευση από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας,

Για το πρόγραμμα και τις ώρες του κλειστού Γυμναστηρίου Κυπαρισσίας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS!

Ο Δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ και Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Αντώνης Α. Αντωνόπουλος ή δεν είναι καλά πληροφορημένος, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο πιθανό, ή συνειδητά ψεύδεται, για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος της νέας Δημοτικής Αρχής και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ένα είναι όμως βέβαιο, ότι αυτά τα οποία γράφει ο κ. Αντωνόπουλος.....

εναντίον της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου, είναι πέρα για πέρα αναληθή και ψευδή.
Αβάσιμα και ανεύθυνα!

Ο κ. Αντωνόπουλος θα όφειλε, πριν προβεί σε οποιοδήποτε δημοσίευμα, όσον αφορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τις ώρες λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Κυπαρισσίας, να ενημερωθεί επαρκώς από την Δημοτική Αρχή και τον φορέα αθλητισμού και να μην βασίζεται σε ανεύθυνες καταγγελίες κάποιων, διότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Τριφυλίας:
1. «ούτε πέταξε έξω από το κλειστό της πόλης της Κυπαρισσίας το σωματείο της ρυθμικής Μαίανδρος»
2. «ούτε πέταξε στον δρόμο τα 70 παιδιά, που ασχολούνται με την ρυθμική» όπως καταγγέλλει ο κ. Αντωνόπουλος, διότι όπως φαίνεται και από τους δύο παρακάτω πίνακες ο Μαίανδρος είναι μέσα στο πρόγραμμα του κλειστού Γυμναστηρίου και καταλαμβάνει εννέα (9) ώρες.
Σημειωτέον ότι τα παιδιά του Μαιάνδρου που αθλούνταν πέρσι (καθ’ όλο το έτος) στο κλειστό γυμναστήριο δεν ήταν εβδομήντα (70), όπως εγράφη, αλλά μόνο οκτώ με εννέα (8 με 9) παιδιά!
Αυτή είναι η αλήθεια.
Ο Μαίανδρος στο αγωνιστικό του τμήμα που χρησιμοποιεί το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, έχει μόνο οκτώ με εννέα (8 με 9) παιδιά.
Τα υπόλοιπα 30 με 40 αθλούνται στο ιδιωτικό γυμναστήριο ρυθμικής και μπαλέτου του Μαιάνδρου.
Συνεπώς, να λέμε ακριβώς την αλήθεια για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Ασφαλώς εάν δεν είχαμε να αθλούνται πάνω από Τετρακόσια Είκοσι Οκτώ (428) παιδιά από τέσσερα με πέντε (4-5) σωματεία – τμήματα (βόλευ, Μπάσκετ, ακαδημίες μικρών παιδιών, στίβου και γυμναστικής) να είστε σίγουρος κ. Αντωνόπουλε ότι αν υπήρχαν και άλλες περισσευούμενες ώρες θα τις δίναμε. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσευούμενες ώρες και δεν βγαίνει το πρόγραμμα.
Αναλογικά όμως ο Μαίανδρος δεν πρέπει να είναι δυσαρεστημένος όταν ο ίδιος ο Δήμος με 92 παιδιά καταλαμβάνει 4 ώρες εβδομαδιαίως και το tae kwon do με 51 παιδιά καταλαμβάνει μόνο 3 ώρες. Ο Μαίανδρος παίρνει 9 ώρες με εννέα (9) παιδιά. Ως προς τι λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος;

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: Από πού φαίνεται αδικημένος ή πεταμένος στον δρόμο ο Μαίανδρος όπως ανευθύνως εγράφη??
Αγαπητέ κ. Αντωνόπουλε πριν δεχτείτε και υιοθετήσετε αβασάνιστα την όποια ανεύθυνη καταγγελία, θα πρέπει ως δημοσιογράφος, να ερευνάτε καλύτερα τις πληροφορίες σας.

ΕΡΩΤΗΜΑ 2: Το πρόγραμμα Α που δεν δέχτηκε ο Μαίανδρος και το θεώρησε πέταμα στον δρόμο και το πρόγραμμα Β το οποίον ο Μαίανδρος το δέχτηκε μετά χαράς, έχει τόση μεγάλη διαφορά, ώστε να δικαιολογείται όλος αυτός ο θόρυβος και οι ψευδολογίες?
Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί, συναινετικοί και συνεργάσιμοι και να αποφεύγονται στο μέλλον τέτοιες αδικαιολόγητες εντάσεις, μονομέρειες και υπερβολές, που ναρκοθετούν την συνεργασία, την αλληλεγγύη και την κοινή προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής με όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλούμενους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του φορέα
Ζαχαρίας Κανελλόπουλος

Ακολουθούν τα προγραμματα με τις ώρες που καταλαμβάνει κάθε τμήμα.

Κλικ στα προγράμματαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.