Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Γενική Συνέλευση τυ Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο.
Σε περίπτωση μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών καλεί .....

όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην συνέλευση, διότι μόνο με τη συμμετοχή όλων έχουν ελπίδες ευόδωσης οι προσπάθειες επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της πόλης μας.
Επίσης, καλούνται και όλοι οι πολίτες των Φιλιατρών να συμμετέχουν ενεργά στην Συνέλευσή του Συλλόγου μας, είτε θέτοντας θέματα προς συζήτηση και λαμβάνοντας το λόγο για να τα αναπτύξουν, είτε ως απλοί ακροατές. Προς το σκοπό αυτό παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος όπως υποβάλλει τυχόν θέματα προς συζήτηση προκειμένου να περιληφθούν στην ημερήσια διάταξη μέχρι την Πέμπτη,9/10/2014 μέσω e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@esfiliatron.gr είτε γραπτώς στον γραμματέα του συλλόγου Μπακογιάννη Σωτήρη .
Επισημαίνεται πως η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή είναι καθοριστικής σημασίας για τον Εμπορικό Σύλλογο,άλλα πρωτίστως για το μέλλον της πόλης μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.