Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

21.378 χρωστάει ο Δήμος σε ενοίκια για το ΚΕΠ της Νομαρχίας στην Κυπαρισσία!

21.378 ευρώ χρωστάει ο Δήμος Τριφυλίας σε ενοίκια για το ΚΕΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας στην Κυπαρισσία, όπως προέκυψε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Στο θέμα της ......

έγκρισης ανάληψης δαπανών και ψήφισης πιστώσεων, η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μαρία Πανουσιοπούλου, ανάφερε πως υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και πρέπει να ληφθεί απόφαση για αυτό το ποσό, 21.378 ευρώ, για μισθώματα ΚΕΠ.

«Το Νομαρχιακό ΚΕΠ το πληρώνει ο Δήμος ή η Περιφέρεια;», ρώτησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος. «Για κάποιο καιρό, που ενσωματώθηκαν και καταργήθηκε η Νομαρχία, το πλήρωνε ο Δήμος», απάντησε η κα Πανουσιοπούλου. «Και γιατί το χρησιμοποιούσε ο Δήμος, αφού καταργήθηκε η Νομαρχία και είχε δικό του ΚΕΠ;», ρώτησε ο κ. Ανδρινόπουλος, με την κα Πανουσιοπούλου να απαντά: «Αυτό δεν το γνωρίζω, είναι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δεν το ξέρω αν το χρησιμοποιούσε ή όχι».
«Εγώ αυτό δεν το ψηφίζω για το λόγο ότι δεν ξέρω αν ο Δήμος έπρεπε να πληρώνει το ΚΕΠ της Νομαρχίας. Και θα ’πρεπε, εάν αυτό το ΚΕΠ παρέμεινε και το ανέλαβε ο Δήμος, να το χρησιμοποιεί ο Δήμος… Εφόσον ήταν ΚΕΠ της Νομαρχίας, γιατί να το πληρώσει ο Δήμος;» αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρινόπουλος και τόνισε: «Να ζητηθούν ευθύνες γιατί λειτουργούσε το ΚΕΠ, αφού η Νομαρχία είχε καταργηθεί».

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.