Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΣΟΚΟΣ των Φιλιατρών δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει τον Κατσίβελα για Δήμαρχο


Φωτιές στο μυαλό ενός Φιλιατρινού ΠΑΣΟΚΟΥ (ή πρώην ΠΑΣΟΚΟΥ και Νυν ΣΥΡΙΖΕΟΥ) άναψε το πανό που αναρτήθηκε έξω από το Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών όπου με αυτό οι πολίτες των Φιλιατρών καλωσορίζουν τον Νέο Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

Το είδε, το ξαναείδε, το ξαναείοδε, έκαψε πυράκια στο μυαλό του και όχι μόνο αυτό, αλλά του έκατσε και βαρύ στο στομάχι του.
Αυτός λοιπόν ο ΠΑΣΟΚΟΣ μας απέστειλε ένα mail το οποίο υπογράφει ως "ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"!!!! (τρομάρα του)
Το mail αναφέρει:

Κάποιος αστείος κατσίβελος με δίπλωμα Υψηλής Γλειφτικής ανήρτησε προ του Δημοτικού Καταστήματος πανό με το οποίο καλωσορίζει το νέο Δήμαρχο Κατσίβελα και υπογράφει: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ».

Αυτό το οριστικό άρθρο «ΟΙ» συμπεριλαμβάνει όλους τους πολίτες των Φιλιατρών, αλλά εμείς και πολλοί άλλοι, αν ήταν να καλωσορίσουμε τον Κατσίβελα θα του είχαμε δώσει και ψήφο.

Όμως ούτε του δώσαμε ούτε τον καλωσορίζουμε. Γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε παραπεταμένο χωριό με αγράμματους κατσίβελους και καραμελωμένους γλείφτες.

Εντίμως
ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Γνωστός λοιπόν ο κύριος που υπογράφει ως "ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" καθώς το ομνοματεπώνυμο του μας είναι γνωστό και τα αρχικά του ονόματος του είναι Γ. Μ. (Γ. =όνομα Μ. =επώνυμο)
Να κάτσουμε να του απαντήσουμε;;; Ανώφελο. Νομίζει ότι είναι Κομματικός ΜΕΓΑΛΟπαράγοντας στα Φιλιατρά που διαμορφώνει καταστάσεις... Ετσι λεει το μυαλό του.

Χωρίς να ασχοληθούμε ΚΑΘΟΛΟΥ με τον κύριο Γ. Μ. ή όπως του αρέσει να υπογράφει "ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" θα του παραθέσουμε ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από το υπουργείο ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ για να δει αυτό που ψήφισε τι θέση πήρε στα αποτελέσματα και εν τέλει ότι ΑΥΤΟΣ δεν εκπροσωπεί πάνω από το πολύ 5-6 άτομα που κάνει παρέα και που όταν φεύγει σκάνε στα γέλια μαζί του που νομίζει ότι είναι Κομματάρχης στα Φιλιατρά.....

Κατσίβελας: 45,25% (1.547 ψήφοι)
Ανδρινόπουλος: 26,68% (924 ψήφοι)
Θεοδωρακόπουλος: 21,60 % (748 ψήφοι)
Κουκούμης: 6,47 % (224 ψήφοι)

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ¨Ο ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΝΟ.
Δεν εκφράζονται οι λιγότεροι που ψήφισαν κάτι άλλο.... Ε τι να κανουμε τώρα;;;;;
Τα νούμερα μιλάνε ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΚΥΡΙΕ Γ. Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.