Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΕΔΕ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥ

ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) έχει διαταχθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών (νυν ΚΕΦΙΑΠ), μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε από συγγενικό πρόσωπο νοσηλευόμενου στο Κέντρο, ότι από τον τραπεζικό του λογαριασμό έχει γίνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες απο την.....

´Ελευθερια' , η καταγγελία κάνει λόγο για χρηματικό ποσό μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία «σηκώθηκαν» σταδιακά από το λογαριασμό του ατόμου που νοσηλεύεται επί χρόνια στο ΚΑΦΚΑ. Αναλήψεις που γίνονταν ενώ συνοδευόταν από υπάλληλο του Κέντρου.

Το ότι είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ στο ΚΑΦΚΑ μας το επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, χωρίς όμως να λέει κάτι παραπάνω για τους λόγους που γίνεται και κατά τίνος. Οπως φαίνεται και μέσα από τη "Διαύγεια" του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση ανατέθηκε με απόφαση του διοικητή στις 25 Ιουλίου, μετά από 2 σχετικές αναφορές, για πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα τελεσθέντα υπό υπαλλήλων του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών ή άλλων υπηρετούντων σε συνεργαζόμενα με αυτό νομικά πρόσωπα.

Πάντως η πόλη των Φιλιατρών τις τελευταίες μέρες βοά γι' αυτό το ζήτημα που φυσικά έχει κάνει αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Κάποιες πληροφορίες που υπάρχουν μάλιστα λένε ότι η περίπτωση αυτή ίσως δεν είναι η μοναδική - και ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλες ανάλογες καταγγελίες.

Radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.