Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών - Φαραί 0-0. Πρωταγωνιστής ο Διαιτητής Νικολόπουλος. [ VIDEO ]

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα ο πρώτος αγώνας του Κυπέλου Μεσσηνίας, Εράνη - ΑΟ Φαραί 0-0, στο παλαιό γήπεδο Φιλιατρών.
Η Εράνη είχε να ανταγωνιστεί 12 παικτες αού στην ομάδα των ιλοξενούμνενων είχε προσχωρήσει και ο ανεκδιήγητος διαιτητής τοου Αγώνα Νικολόπουλος πάιζοντας υπέρ του Φαραί 95%
Ο Νικολόπουλος ......

ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, αδίκησε κατάφωρα την Εράνη αφού στο 9ο λεπτό αρνήθηκε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Κόλλια αφού έπαθε εξάρθρωση κλείδας και μετέβη στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Η αισχρή διαιτησία του Νικολόπουλου συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα μέχρι το 20ο λεπτό όπου απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σπυρόπουλο για δήθεν επικίνδυνο παίξιμο αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες μέχρι το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όποιος παίκτης της Εράνης ακούμπαγε παίκτη του Φαραί ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριζε σαν δαιμονισμένος φάουλ.
Σε αντίθεση με τους παίκτες του Φαραί όπου στις 20 επαφές με παίκτες της Εράνης σφύριζε μόνο τις δυο.

Γενικά οι γηπεδούχοι αν και είαν να ανταγωνιστούν 12 παίκτες, κατάεραν να αποδείξουν ότιν είναι πολύ σκληγροί για να χάσουν και έκλεισαν ολους τους χόρους στο γήπεδο κάνοντας την αντίπαλη δωδεκάδα να μην μπορεί εύκολα να απειλήσει τον Αθανασόπουλο,


Οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν πολλούς αμυντικούς προσανατολισμούς για να διατηρήσουν το 0-0 με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα ενάντιων των παιχτών της Εράνης κατά την διάρκεια όλου του αγώνα.

Η Εράνη παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες έφτασε πολύ κοντά στο γκολ χάνοντας αρκετές ευκαιρίες (τουλάχιστον τέσσερις φορές), αλλά σε καμία από αυτές δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στους φίλαθλους και φίλους της Εράνη, που ανταποκρίθηκαν και κατέκλυσαν το γήπεδο από πολύ νωρίς, τους χαρίστηκε ένας αγώνας γεμάτος ένταση και θέαμα.
Η σύνθεση ήταν

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Αθανασόπουλος Βασίλης, Μιχαλακόπουλος Άκης, Γιάννης Σταύρος, Γκρέτζα Αλμπάν, Μπεγλεκτζής Στέλιος, Μπαστακός Άγγελος, Σπανός Στέλιος, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Κόλλιας Νίκος, Νικολόπουλος Χαράλαμπος, Κώτσος Παναγιώτης,

Αλλαγή στο 9΄ Κίτος Βασίλης α’ ημιχρόνου και στο 80΄ Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης

Πάγκο…. Νικολακόπουλος Φώτης, Χότι Αντριάν, Αντωνόπουλος Σπύρος, Αντωνόπουλος Ηλίας

Η σύνθεση ήταν
Α.Ο ΦΑΡΑΙ
Μέντζας, Καμακλής, Αντωνόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κωστέας, Ζωγόπουλος, Δουρουμής, Σεριατός, Ροβολής, Κουτουμάνος, Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.