Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Μήνυμα αναγνώστη: Σε δρόμο πλάτους 3 μέτρα πως θα περάσουν δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα και με αντίθετη φορά;;;;

Την 10η Απριλίου 2014, το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, στην τελευταία του συνεδρία, ψήφισε το θέμα Νο 12, μετά από πρόταση του ανερχόμενου τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιανων και με την έγκριση του συμβουλίου ποιότητας ζωής του Δήμου.

Το θέμα Νο12 ήταν η .....

μετατροπή του μέχρι χθες μονόδρομου της οδού Μπουμπουλινας στους Γαργαλιανους σε οδό αμφίδρομης κυκλοφορίας! Η εν λόγω οδός είναι ένα στενάκι με κειμενομενο πλάτος 5 έως 3 μέτρων, το οποίο μειώνεται κατά το πλάτος των αυτοκινήτων των κατοίκων του δυστυχισμένου στενού!
Σημειώστε: η πρώτη παράλληλος οδός ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έχει πλάτος 8 μέτρα και είναι ανέγγιχτα μονόδρομος!

Ζητούμε από όλα τα εμπλεκόμενα Δημοτικά Συμβούλια να μας γνωρίσουν πώς δύο ταυτόχρονα και αντιθέτως κινούμενα οχήματα θα μπορούν να διασχίσουν τα 3 μέτρα της οδού Μπουμπουλινας;
Ζητούμε επίσης από το συμβούλιο ποιότητας ζωής του Δήμου να μας γνωρίσουν πώς προστατεύουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της οδού Μπουμπουλινας;
Μήπως προστατεύουν μόνο την ποιότητα ζωής των κατοίκων του μονόδρομου της οδού Βενιζέλου;

Από την πρώτη στιγμή είμαστε σύμφωνοι με την παλιά πρόταση του κου Αδραχτά :όλοι οι παράλληλοι οδοί της Μπουμπουλινας να είναι διπλής κατεύθυνσης. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μας οφείλουν άμεσα απάντηση και μια λύση, μάλιστα πριν τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές!

Με εκτίμηση Β.Παπαδελας μαζί με όλους που έχουν τις ίδιες απόψεις.

ΣΧΟΛΙΟ
Να ένας καλός γρίφος να μας λύσει το Δημοτικό Συμβούλιο....