Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο της Πράξης “ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ” που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ.......

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ “ΗΛΙΑΤΩΡ” προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.
► Είναι Άνεργοι Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις γυναίκες και στους νέους κάτω των 25 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία,
► Είναι Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών).
► Είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.

Στόχος της δράσης είναι η εργασιακή ένταξη των ανέργων με την προώθησή τους στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα, οι δράσεις που έχουν σχεδιαστεί αποσκοπούν στην προώθηση της Απασχόλησης των ανέργων νέων και γυναικών με την τοποθέτησή τους σε θέσεις εργασίας και με την Ίδρυση Νέων Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Το σχέδιο απευθύνεται σε συνολικά 90 ωφελούμενους στην Νοτιοδυτική Μεσσηνία (κατοίκους των Δήμων Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το έντυπο Αίτησης Συμμετοχής από τα Δημοτικά Καταστήματα Αυλώνας, Γαργαλιάνων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Κοπανακίου του Δήμου Τριφυλίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Δήμου 2761360720, 2765360225, 2761360622, 2763360217, 2761360023 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.heliator.gr.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 07 Μαρτίου 2014 στα Δημοτικά Καταστήματα Αυλώνας, Γαργαλιάνων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Κοπανακίου του Δήμου Τριφυλίας.