Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά: Μεθυσμένοι μετανάστες πέταξαν τον κάδο με τα σκουπίδια μέσα στο συντριβάνι [ Φωτογραφίες και Video ]

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκο Φάμπα καθώς πηγαίνοντας για να αγοράσει ένα καφέ από μαγαζί της Πλατείας αντίκρισε ένα πρωτοφανές και αποκρουστικό θέαμα για την πόλη.

Το βράδυ που μας.....

πέρασε ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ μετανάστες -Βούλγαροι ή Ρουμάνοι- που έχουν καταντήσει την περιοχή του συντριβανιού της πλατείας μας γκέτο τους πίνοντας ένα κάρο μπύρες και μεθώντας (όπως πάντα άλλωστε) πέταξαν ένα ολόκληρο κάδο με σκουπίδια μέσα στο συντριβάνι, με αποτέλεσμα το νερό να γεμίσει τον κάδο και πολλά σκουπίδια να βγουν εκτός επιπλέοντας στο νερό.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Φάμπας,μιλώντας στην κάμερα του φιλιατρά News έκανε λόγο για μια απαράδεκτη κατάσταση που είναι εδώ δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να πετάνε τα σκουπίδια μέσα στο συντριβάνι.
Ο δήμος αν και έχει φροντίσει να έχει κάδους, εν τούτοις δεν τα πετάνε μέσα εκεί αλλά στο συντριβάνι. Όσες συστάσεις και αν έχω κάνει δεν γίνεται τίποτα.

Το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη κατάσταση των μέθυσων Ρουμάνων και Βουλγάρων έχει εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα που δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ και κανέναν και τα έχουν κάνει όλα ίσωμα.
Η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει, ο δήμος είναι αδύναμος να κάνει κάτι όσο καλή διάθεση και αν υπάρχει από τον αντιδήμαρχο Τάσο Πούλο και Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Μπάμπη Στάμο.

Από την πλευρά της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε προσωπικό να αδειάσει το συντριβάνι και να καθαριστεί.

Πραγματικά δημιουργείται το ερώτημα. Αν δεν τους αρέσει εδώ γιατί δεν παίρνουν τα πράγματα τους και να πάνε σε όποια άλλη χώρα θέλουν. Δεν τους κάλεσε κανένας εδώ να έρχονται και να κάνουν την πόλη μας σαν τα μούτρα τους.
Υπάρχει επιτέλους κάτι που μπορεί να γίνει ή θα πρέπει ο κόσμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του?

Δείτε το video όπως το κατέγραψε σήμερα το πρωί ή κάμερα του Φιλιατρά News.