Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Μετακόμισε» η Digea στο ...face book

Με μια νέα ιστοσελίδα έκανε την εμφάνιση της στο face book η Digea, ενώ όπως ενημερώνει τους «φίλους» της στην παλιά ιστοσελίδα, αυτή θα «κατέβει» το επόμενο διάστημα. Υπό τον τίτλο Digea.sa το καλωσόρισμα της νέας σελίδας έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Μαθιός ο οποίος συστήνει τη Digea.
Σημειώνει πως .....

«Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Αγορά στον χώρο των καινοτόμων εφαρμογών στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, καθώς και τη διασύνδεσή της με τις άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.
Όραμά μας είναι να δώσουμε στον Έλληνα τηλεθεατή την τηλεοπτική πλατφόρμα της επόμενης ημέρας, συμβάλλοντας στο γεφύρωμα του ψηφιακού χάσματος αλλά και την ανάπτυξη της χώρας μας. Σήμερα δίνουμε πρόσβαση στο Ψηφιακό Σήμα στο 71% του πληθυσμού της χώρας, σε περισσότερους από 6 εκατομμύρια πολίτες, παραμένοντας διαρκώς ενεργοί και παρακολουθώντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις»

Ο κ. Μαθιός αναφέρει ότι η Ε.Ε.Τ.Τ. και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είναι αρμόδιες αρχές για την πορεία της μετάβασης αλλά και τη διαγωνιστική διαδικασία αδειοδότησης ψηφιακού παρόχου, οι αποφάσεις των οποίων είναι προαπαιτούμενες για την οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση στην Ψηφιακή Μετάβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα πρώτα σχόλια που ανέβηκαν στη νέα σελίδα αποτυπώνεται η έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το ψηφιακό σήμα σε πολλές περιοχές της χώρας έχει χαθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Digital Info TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.