Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών - Απόλλων Καλαμάτας 1-0 Νικη στο φινάλε. Έκλεψε την παράσταση ο Νίκας [ VIDEO ]

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Εράνης Μιχάλη Ζάγκου στον πάγκο της Εράνης καθώς αυτή συνδυάστηκε με το πολύτιμο Τρίποντο για ους πρασίνους.
Το παιχνίδι λόγω των .....

κακών καιρικών συνθηκών (βροχής κατα διαστήματα και ισχυρών ανέμων) δεν εξελίχθηκε με τις ιδανικότερες συνθήκες καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες με τις αξιόλογες φάσεις στις δυο περιοχές να απουσιάζουν με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος του Αγώνα να λήξει με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος η Εράνη μπήκε πιο δυνατά από τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις και ευτύχησε στο 88 να ανοίξει το σκορ και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Διαιτητής Νίκας και ο επόπτης Γιαννέας στέρησαν πιο νωρίς την νίκη στην Εράνη καθώς στην πρώτη περίπτωση η διοίκηση φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε ενώ αργότερα ο Γιαννέας ένα πεντακάθαρο γκολ το υπέδειξε άουτ!!!!!!!!!!!!

Οι συνθέσεις:

Εράνη: Αθανασόπουλος , Μιχαλακόπουλος , Γιαννης , Αλμπαν , Μπεγλεκτζής , Κώτσος , Αλεξανδρόπουλος , Μοροσάνου , Κιούτακ , Χρονόπουλος , Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Καλαμάτας: Καστριτσέας , Καπακλής , Αντωναίος , Κουκέας , Πολυμενέας , Στασινός , Μαριόλης , Τρικουράκης , Τσορώνης , Σαραντόπουλος , Σκουφάκης



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.