Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μαφιόζικη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Εκτελεσαν δυο μέλη της Χρυσής Αυγής! [ VIDEO ]

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ηρακλείου 420, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Αττικής.

Άγνωστοι που ........

επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που ήταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να σκοτώσουν δύο από αυτούς και να τραυματίσουν άλλους δύο εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά.
Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, τα δύο θύματα ήταν μέλη του κόμματος, ηλικίας 20 και 23 ετών, όπως διαβάζουμε στη real.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία της Χ.Α. ήταν κλειστά ενώ μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δεν έχει διευκρινισθεί αν η επίθεση σχετίζεται με την οργάνωση και όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ή είναι συμπτωματικό το σημείο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρίσκονται ανώτατοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και στελέχη της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Ωστόσο σε απόσταση αναπνοής από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, στην οδό Αυξεντίου, εντοπίστηκε η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Πρόκειται για μηχανή μάρκας YAMAHA.

Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες

Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν ιατροδικαστής καθώς και ο Αττικάρχης, ενώ όπως μετέδωσε το Mega τις έρευνες ανάλαβε η Αντιτρομοκρατική, γεγονός που μαρτυρά ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.
Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έσπευσαν αρχικά να συνδέσουν τους πυροβολισμούς με το γεγονός ότι σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε στο Star, ότι τα θύματα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν μέλη της Χρυσής Αυγής και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου. Μέλη της οργάνωσης που άρχισαν να συγκεντρώνονται στην περιοχή επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους, με συνέπεια εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης να εκδιωχθούν από το σημείο.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου επανέλαβε ότι τα θύματα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής και είπε ότι η επίθεση έγινε με καλάσνικοφ.Η ΕΛ.ΑΣ. σε επίσημη ενημέρωσή της ανέφερε ότι το συμβάν σημειώθηκε στις 7 μ.μ. στη συμβολή λεωφ. Ηρακλείου και Μεγάλου Κωνσταντίνου. Αγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν κατά τριών ατόμων που βρίσκονταν επί του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο εξ αυτών και τον τραυματισμό του τρίτου ανέφερε η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της έδωσε τη δική της περιγραφή στο συμβάν μιλώντας για τρομοκράτες: Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.
Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανέφερε η οργάνωση.

Το κτίριο της Χρυσής Αυγής
Παρά τα όσα αναφέρθηκαν αρχικά σε ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα, τα συγκεκριμένα γραφεία της Χρυσής Αυγής – η είσοδος των οποίων βρίσκεται σε δρόμο κάθετα δεξιά στη λεωφ. Ηρακλείου – ήταν ανοιχτά την ώρα της επίθεσης. Κάθε Παρασκευή διοργανώνονταν ιδεολογικές ομιλίες.
Το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία είναι τριώροφο και έχει μια καφετέρια στο ισόγειο που άνοιξε πριν από λίγους μήνες. Στο κτίριο είχε αναρτηθεί ένα πανό που ανέφερε Τα "ΟΧΙ" θέλουν Μεταξάδες.

Δείτε τα πρώτα αμοντάριστα πλάνα που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του star.



Mε πληροφορίες από real, tanea και enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.