Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Παναγιώτης Γεωργόπουλος: Θλιβερή η εμφάνιση του κ. Πρωθυπουργού

Μια ακόμα θλιβερή εμφάνιση του κ. πρωθυπουργού αυτή τη φορά τηλεοπτική. Μια εμφάνιση στην οποία φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στον δικό του ιδεατό κόσμο.
Ομολογεί ότι, δεν κυβερνά αυτή τη χώρα όταν λέει «Τώρα, τη μείωση του φόρου στα καύσιμα, σωστά το λέτε, δεν το πετύχαμε. Κατά την άποψή μου λάθος που δεν το επέτρεψαν!!!!».

Σε μια χώρα με 27% ανεργία και ......

2.000.000 ανέργους, σε μια χώρα στην οποία κλείνουν 4.000 επιχειρήσεις μηνιαίως, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση του, ο κ. πρωθυπουργός θεωρεί άξιο αναφοράς ότι μία πολυεθνική θα φέρει 150 (εκατόν πενήντα) θέσεις εργασίας!!!!!.
Σε μια χώρα με 60% ανεργία στους νέους, ο κ. πρωθυπουργός, προτείνει (περιπαίζοντας τους νέους) να γίνουν εφευρέτες!!!! για να σωθούν από την ανεργία.
Και για να δείξει ότι είναι κοντά τους και ότι τους νοιάζεται υπόσχεται ότι το 2014 θα προσφέρει δωρεάν wi-fi!! Λέγοντας ότι, «υπάρχει η Ελλάδα που νοιάζεται γι' αυτά τα παιδιά. Διαφορετικά καήκαμε».

Πράγματι, ζώντας στον δικό του κόσμο ο κ. πρωθυπουργός θεωρεί μέγιστη προσφορά στο δοκιμαζόμενο κοινωνικό σύνολο το δωρεάν wi-fi και πιστεύω να το εκτιμήσει δεόντως ο μπάρμπα Νίκος από τον Αριστομένη και ο μπάρμπα Γιώργος από την Πλατανόβρυση, όταν θα του παίρνουν τα χωράφια μη μπορώντας να αποπληρώσει το ληστρικό φόρο κατοχής αγροτεμαχίων (που προς θεού δεν είναι νέο μέτρο!!).

Ο κ. πρωθυπουργός μεταμορφώνεται σιγά σιγά, σε μια νέα Μαρία Αντουανέτα, μη αναγνωρίζοντας τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού, που όταν της είπαν ότι « δεν έχει ο λαός ψωμί» απάντησε «ας φάει παντεσπάνι».

Το wi-fi είναι παντεσπάνι για τον ελληνικό λαό κ. πρωθυπουργέ, πιστεύω ότι μετά από την τηλεοπτική σας εμφάνιση και οι τελευταίοι εναπομείναντες υποστηρικτές σας, θα έχουν καταλάβει τον εμπαιγμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.