Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Τραυματίστηκε σοβαρά κυνηγός από τη Μεσσηνία στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας

Οι τραυματισμοί των κυνηγών δεν έχουν τελειωμό από ότι φαίνεται αφού σήμερα το πρωί είχαμε ακόμα ένα περιστατικό στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα και .....

σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadiaportal.gr τραυματίστηκε σήμερα το πρωί κυνηγός από τη Μεσσηνία, τον οποίο κατά τη διάρκεια του κυνηγιού τον βρήκαν τα σκάγια του όπλου στο πρόσωπο.

Ο κυνηγός έχει μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σύμφωνα με πληροφορίες ενώ κινδυνεύει η όρασή του.

Θάρρος

Το Καλημέρα Αρκαδία αναφέρει:

Ακόμα δύο ατυχήματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των δυσάρεστων περιστατικών που γνωρίζει το κυνήγι στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας, στις 10 το πρωί της Κυριακής δύο 26χρονοι κυνηγοί, μετέβησαν στο Μαίναλο για κυνήγι μπεκάτσας. Το κυνήγι όμως δεν είχε ευχάριστο τέλος, αφού ο ένας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτησε τον άλλο στο πρόσωπο. Τότε ο άλλος κυνηγός μετέφερε ο ίδιος τον τραυματισμένο φίλο του στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, παρά το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν γεμάτο αίματα στο κεφάλι φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Τα δύο παιδιά είχαν έρθει στο Μαίναλο από γειτονικό νομό, για να κυνηγήσουν.

Το περιστατικό αυτό έγινε στο Χρυσοβίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.