Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία - Προσοχή: Κομπίνες μέσω κινητών - «Χτύπησαν» και στο Ηλεία Οικονομία!

Απίστευτες κομπίνες πραγματοποιούνται μέσω κινητού από το εξωτερικό προς την Ελλάδα. Προχθές το βράδυ «χτύπησαν» και το κινητό του Ηλεία Οικονομία με αριθμό από την Βουλγαρία.

Πέρυσι είχε ......

πραγματοποιηθεί παρόμοιο περιστατικό για μικρό χρονικό διάστημα στην κεντρική Ελλάδα όπου μέσω κοινωνικών δικτύων είχε γίνει γνωστό.

Άτομο από την Ηλεία πριν λίγες μέρες είχε στείλει στο iliaoikonomia.gr μέσω κοινωνικού δικτύου ότι δέχτηκε κλήση στο κινητό του από την Λευκορωσία αργά τη νύχτα στις 01:30 και το πρωί κάλεσε τον αριθμό όπου του παρουσιάστηκε μια γυναίκα μιλώντας σπαστά ελληνικά.

Το Ηλεία Οικονομία δέχτηκε τον αριθμό +35989203969X στις 01:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενήμερο για την όλη «πλεκτάνη» έστειλε ενημερωτικό e-mail σε πολλά μέλη του. Από την αναζήτηση του κωδικού μέσω ίντερνετ διαπίστωσε ότι ήταν νούμερο από την Βουλγαρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν γιατί σε περίπτωση που δείτε άγνωστο αριθμό του εξωτερικού στο κινητό σας μην καλέσετε γιατί θα έρθει αρκετά φουσκωμένος ο λογαρισμός.

*Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα έχουν πραγματοποιηθεί αναπάντητες κλήσεις σε κινητά Ηλείων και από την Λευκορωσία και την Λετονία.

Το Ηλεία Οικονομία θα αναφέρει τον συγκεκριμένο αριθμό σε υπεύθυνους της αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.