Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Γαργαλιάνοι: Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που έκλεβε το παζάρι. [ Video ]

Σπείρα Αλβανών κακοποιών εξάρθρωσε χθες βράδυ το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων μετά από σοβαρό επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News όλα ξεκίνησαν προχθές όπου......

μια μικρή ομάδα Αλβανών παρουσιάστηκε στο παζάρι και προκαλούσε τους μικροπωλητές.
Το ίδιο βράδυ η ίδια ομάδα Αλβανών μπήκε το βράδυ στο παζάρι την ώρα που πολλές παράγκες ήταν κλειστές και αφαίρεσαν από πάγκο μικροπωλητή φούτερ και φόρμες.
Την επόμενη μέρα το Σάββατο γύρω στις 11:30 το βράδυ παρουσιάστηκαν στον πάγκο που είχαν κλέψει τρείς Αλβανοί και ζητούσαν επίμονα να τους αλλάξει τα ρούχα γιατί ήταν μικρά.

Ο ιδιοκτήτης του πάγκου το αρνήθηκε και ο ένας από τους Αλβανούς δεν δίστασε να τραβήξει όπλο εναντίον του μικροπωλητή.
Οι Αλβανοί μετά το συμβάν τράπηκαν σε φυγή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα εμφανίστηκε στο παζάρι άλλος Αλβανός όπου είχε πάει να δει αν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.
Τον Αλβανό τον υποψιάστηκαν οι μικροπωλητές και αμέσως κινήθηκαν εναντίον του μέλη του Σωματείου Μικροπωλητών όπου τον έπιασαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία αντέδρασε άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν μετά από ανθρωποκυνηγητό να συλλάβουν τους Αλβανούς και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό τμήμα.

Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια που διέμεναν βρέθηκε ένα 38αρι περίστροφο και ποσότητες ινδικής κάνναβης.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα κακοποιών οι οποίοι είναι σεσημασμένοι και ορισμένοι από αυτούς διέμεναν παράνομα στην χώρα και εις βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για αδικήματα που έγιναν στην Λαμία.

Μετα και τις συλλήψεις τόσο ο πρόεδρος του συνδικάτου μικροπωλητών Νεκτάριος Ντόλος όσο και ο γραμματέας του συνδικάτου Δημήτρης Ψύκος έδωσαν κατάθεση στο Αστυνομικό τμήμα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.



3 σχόλια:

  1. πολύ κουραστικό στο μάτι το μαύρο ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α.Τ.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν πιασει το κουπι των λαθρο θα μας πετσοκοψουν οπως "συνηθιζουν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.