Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Samsung Galaxy S5 τον Ιανουάριο στην Ελλάδα. Πόσο θα κοστίζει! [ VIDEO ]

Αλλαγή δεδομένων στη Samsung, καθώς πληροφορία που έσκασε σαν «βόμβα», αναφέρει ότι το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014, πολύ νωρίτερα δηλαδή από ότι είχε προγραμματιστεί!

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό.

Πηγή επισημαίνει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον ......

Ιανουάριο για να προλάβει τη φημολογούμενη κυκλοφορία των «μεγάλων» iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014. Φυσικά, ούτε η Apple έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή 6 ίντσες.

Να σημειωθεί ότι στο Galaxy S5 αναμένεται το ντεμπούτο του περίφημου 64-bit Exynos 5430 chip, κάμερα 16MP με προσεγμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο slim design σε σχέση με το S4.

Η νέα συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστολογείται γύρω στα 740 ευρώ.

Φήμες για eye Scanner στο νέο Galaxy S5

Σύμφωνα με φήμες - που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας - το Samsung Galaxy S5 το οποίο φημολογείται ότι μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του νέου έτους (πιθανότατα τον Ιανουάριο) θα διαθέτει "retinal scanner" (με λίγα λόγια θα μπορεί να ανιχνεύσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ίριδας του ματιού) για να απαντήσει στον αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων της Apple (ή και σε αυτόν της HTC)! Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες του Galaxy S5 θα μπορούν να ξεκλειδώνουν ή να κλειδώνουν το κινητό τους απλώς κοιτάζοντας προς την κάμερα του!

Η συγκεκριμένη βιομετρική τεχνολογία είναι πολύ πιο εξελιγμένη από την αναγνώριση ίριδας (iris recognition) αφού με την πρώτη, εξετάζεται το μοτίβο των αιμοφόρων αγγείων στο μάτι ενώ στην δεύτερη περίπτωση με τεχνολογίες κάμερας εξετάζονται λεπτομέρειες που αφορούν στη δομή της ίριδας. Έχουμε την εντύπωση, ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με την δεύτερη, απλούστερη μορφή της βιομετρικής τεχνολογίας. Ο χρόνος θα δείξει πάντως...



Kool News - Digital Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.