Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Φιλιατρά: Μας παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα!!!!!! [ Φωτογραφίες ]

Άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στα Φιλιατρά, και το νερό που έπεσε δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα πλημμυρών στην πόλη. Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατούσε, ήταν η πλατεία των Φιλιατρών καθώς οι δρόμοι ήταν αδιάβατοι από πεζούς τόσο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα όσο και στο κάτω μέρος της πλατείας και τα πολλά νερά, δημιούργησαν στον δρόμο λίμνες που καβαλούσαν τα πεζοδρόμια μες κίνδυνο τα νερά της βροχής να μπουν στα μαγαζιά.
Πολλά φρεάτια στην πόλη είναι ακαθάριστα με .......

αποτέλεσμα τα νερά της βροχής να μην βρίσκουν διέξοδο από τις βάνες και να συγκεντρώνονται στην πλατεία και στους κάθετους δρόμους που οδηγούν στην δεκατεσσάρων και την αναπαύσεως.

Νωρίτερα αυτοκίνητο του Δήμου είχε κλείσει τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Γυμνάσιο από το ύψος του Αγίου Νικολάου μέχρι το βενζινάδικο SHELL του Λεωνίδα Καραβίτη καθώς από την μεγάλη ποσότητα νερού δρόμοι και πεζοδρόμια είχαν γίνει ένα!!!!
Τα ίδια χάλια και έξω από την πιτσαρία ΟΑΣΗ όπου τα πολλά νερά είχαν δημιουργήσει μια τεράστια λίμνη και οι κάτοικοι προσπαθούσαν βουτηγμένοι μέχρι το γόνατο στο νερό, και με ότι μέσον μπορούσαν να ξεβουλώσουν τις βάνες για να φεύγουν τα νερά.
Δηλαδή έκαναν οι πολίτες αυτό που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος Τριφυλίας.

Στην οδό Δεκατεσσάρων τα προβλήματα ήταν πολλά σε όλο σχεδόν το μήκος του Δρόμου με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως μπροστά από το καφέ "Ελίνα" όπου παλαιότερα είχαμε επισημάνει τα δυο βουλωμένα φρεάτια. Φυσικά ουδείς από τον Δήμο μερίμνησε να καθαριστούν με αποτέλεσμα σήμερα οι εργάτες του Δήμου να τρέχουν και να μην φτάνουν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια.

Δείτε τα μαύρα χάλια του Δήμου.






















5 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200643303914949&set=at.10200643300954875.1073741829.1530821326.1239805733&type=1&theater kai mia geysi apo dekatessarwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ??????ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισαν Κόλλια οι Φιλιατρινοί;
    Πότε έγινε αυτό και δεν το ξέρουμε;
    Μάλλον αδιάβαστος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμος Πουλος το αχτυπητο διδυμο.παντα φανονται μετα τα γεγονοτα.Το αποφρακτικο του δημου δεν μπορει ολο καλοκαιρι να καθαρισει τα φρεατια που υπαρχουν κατω απο τις βανες.θα μου πεις να βγουν εξω και να τους βαρεσει ο ηλιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τίτλος σας κορυφή!
    Μας παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα!!!!!!
    Όποιος τον σκέφτηκε, ήταν πολύ μάγκας και έγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.