Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Παραδόθηκε ο βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος στη ΓΑΔΑ [ VIDEO ]

Στη ΓΑΔΑ έφτασε πριν λίγο ο βουλευτής Χρυσής Αυγής στον νομό Ευβοίας, Νίκος Μίχος, προκειμένου να παραδοθεί.

Σύμφωνα με ........

πληροφορίες, νωρίς το πρωί όταν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ζήτησαν από την αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας να συλληφθεί, εκείνοι απάντησαν ότι "δεν ξέρουμε πού μένει".

Της σύλληψης διαφεύγει ακόμα ο Χρήστος Παππάς.





enikos

6 σχόλια:

  1. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι μπουχεσοκλανηδες της χρυσής Αυγής θα σώσουν το Έθνος!Οτι και να γράψω δε θα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε που πάμε ρε που πάμε?Οι καλοι πιάσαν τους κακούς ε? Σειρά έχουν και τα άλλα κόμματα.Η μήπως όχι ?......μάλλον όχι τώρα που πιάσανε τους κακούς θα κοιμάμαι ήσυχος!!! κατι συμμοριες που μας φάγαν τα λεφτα που τα παιξαν στο χρηματιστηριο ? κατι σημητιδες κ.α. κ.α. τι θα γενουν??αλλα είπαμε οι κακοι είναι μεσα.στη μαρφιν τι έγινε?? καλά αρχίσανε αλλά μαλον και τελειωσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκίνησε από λάθος σειρά το ξήλωμα αλλά υπάρχει εξήγηση....Για να φτιάξουμε λιγότερες κρεμαλες..Αρκεί να βγούμε από την χειμερία νάρκη...κ οι αρκούδες ξυπνάν κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακουσα οτι βγηκε ο λησταρχος τζοχατζοπουλος.αν ειναι αληθεια τοτε δεν υπαρχει δικαιοσυνη ουτε περι δικαιου αισθημα.Βεβαια εκτος τους τζαμπα μαγκες χρυσαυγιτες πρεπει να ακολουθησουν βενιζελοι παπακωνσαντινου λοβερδος κλπ. Αν υπαρχει δικαιοσυνη σε τουτο τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα είναι σίγουρο ότι φίλε μου ότι τσάμπα μάγκες είμαστε όλοι εμείς που γράφουμε ανώνυμα κ είμαστε κριτές όλων!Είμαστε όλοι σε χειμερία νάρκη όπως είπα κ στο προηγούμενο μύνημα μου..(αυτό με το βοιδοπ.....τσε γιατί το απορρίψατε;)Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.