Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Μεσσηνίας: Δεν άσκησε έφεση ο Μιλτιάδης κατά της Εράνης

Στα λόγια έμεινε η δήλωση του προέδρου του ΑΟ Μιλτιάδη Γ. Καλογερόπουλου ότι θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης(κλικ) της ΕΠΣ Μεσσηνίας στην ένσταση (κλικ) του Πύργου Τριφυλίας ότι η Εράνη έπαιξε αντικανονικά με 5 αντί για 4 ξένους παίκτες στην σύνθεση της χαρακτηρίζοντας τους ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες της Εράνης Θανάση Γκίνο και Σταύρο Γιάννη ως "Αλβανούς"!!!

Οι λόγοι της ........

υπαναχώρησης ήταν καθαρά οικονομικοί καθώς το ποσό για το παράβολο που χρειαζόταν για την άσκηση έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ήταν αρκετό και έτσι η διοίκηση του Μιλτιάδη δεν πραγματοποίησε την "απειλή" της.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη δημοσίευση (κλίκ), ακόμα και αν η ομάδα του Μιλτιάδη, ασκήσει έφεση, η δευτεροβάθμια πειθαρχική Επιτροπή θα εξετάσει τα χαρτιά των δύο παικτών, θα δει αν τηρήθηκε η σωστή εφαρμογή της νομοθεσίας και των κανόνων και θα επικυρώσει την πρωτόδικη απόφαση δικαιώνοντας ξανά την Εράνη.
Φάινεται ότι αυτό φρενάρισε τους διοικούντες της ομάδας του Πύργου Τριφυλίας και δεν έκαναν την έφεση καθώς κατάλαβαν ότι ήταν χαμένη υπόθεση.


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.