Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αδικημένος αισθάνεται ο Γ. Καλογερόπουλος από την απόρριψη της ένστσης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, εναντίον της Εράνης

Δεν το βάζει κάτω ο πρόεδρος του ΑΟ Μιλτιάδη από τον Πύργο Τριφυλίας και εμμένει στην αρχική του θέση για άσκηση έφεσης εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣ Μεσσηνίας που δικαίωνε την Εράνη.

Ο πρόεδρος του ΑΟ ......

Μιλτιάδη μη θέλοντας να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα, ότι ο Γκίνος και ο Γιάννης ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, εξακολουθεί να τους αποκαλεί αλλοδαπούς!!!!!!!

Διαβάσαμε στο blog του Πύργου Τριφυλίας μια δήλωση του κ. Καλογερόπουλου στην προσωπική του σελίδα (;;;;) όπου γράφει δήλωση του για την αδικία που είχε ο ΑΟ Μιλτιάδης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Ο ίδιος ο κ. Καλογερόπουλος αυτο-αναιρεί τα λεγόμενα του περί αδικίας καθώς παραδέχεται στο κείμενο που συνέταξε ότι "Χάσαμε (σ.σ. ο Μιλτιάδης) δίκαια στον πρώτο αγώνα"....

Τον ενημερώνουμε ότι ακόμα και αν ασκήσει έφεση η δευτεροβάθμια πειθαρχική Επιτροπή θα εξετάσει τα χαρτιά των δύο παικτών, θα δει αν τηρήθηκε η σωστή εφαρμογή της νομοθεσίας και των κανόνων και θα επικυρώσει την πρωτόδικη απόφαση δικαιώνοντας ξανά την Εράνη.

Πάντως η δήλωση του είναι απολαυστική και αξίζει να την διαβάσετε.
Την πήραμε από το Blog του Πύργου Τριφυλίας

Καυστικός ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Μιλτιάδη, κ Γ. Καλογερόπουλος για την κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Είναι η δεύτερη φορά που σαν πρόεδρος του ΜΙΛΤΙΑΔΗ θα μιλήσω δημόσια για την ομάδα μας.Και αυτό γιατί μετά τα τελευταία γεγονότα έχω υποχρέωση απέναντι στην ομάδα και απέναντι σε όσους αγαπούν την ομάδα............

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ έχει μια μεγάλη ιστορία στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο όπως οι πιο πολλοί ήδη ξέρετε. Έχει πάρει πρωταθλήματα και κύπελλα, έχει εκπροσώπηση επάξια τον νομό μας στα πρωταθλήματα τις Δ'ΕΘΝΙΚΗΣ....
Τον έχουν σεβαστεί και έχουν φοβηθεί ομάδες μεγαλύτερες από αυτόν κατά καιρούς.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πορεία καθόδου αλλά με στα σταθερά βήματα και με ανθρώπους που αγαπούν το χωριό και την ομάδα προσπαθούν να συντηρούν το σωματείο μας,με τις λίγες δυνάμεις που έχουν όλοι και με το υστέρημά τους.
Έχουμε νέα παιδιά από τον τόπο μας και ιδιαίτερα παιδιά μικρής ηλικίας στα οποία και έχουμε εμπιστοσύνη και τα βοηθάμε όσο μπορούμε ώστε μέσα από την μπάλα να ξεφεύγουν από άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες.
Και πάντα με αρχές και αξίες.
Και όχι με ανήθικους τρόπους και παρανομίες.

Αυτό με έκανε να αναλάβω την διοίκηση του ιστορικού σωματείου μας εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Φέτος προσπαθήσαμε και το καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα από μικρά παιδιά αλλά και την εμπειρία κάποιων παλαιών παιχτών.
Ήταν εφικτό και έγινε.
Ξεκινήσαμε με προπονητή τον Γ.Μαραγκό που με την εμπειρία του έδεσε μια ομάδα με καλά στοιχεία και με μικρούς παίχτες.
Αποκλείσαμε στο κύπελλο μια ανώτερη ομάδα στον β'γυρο και στο γ'γυρο παίξαμε πάλι με μια ανώτερη ομάδα,την ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ που και αυτή έχει την δική της και μεγάλη ιστορία στον νομό μας.

Χάσαμε δίκαια στον πρώτο αγώνα αλλά μας προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι διάφοροι παράγοντες που αντι να μας πουν καλά λόγια για την αξιοπρεπή εμφάνιση τις ομάδας παρότι έχασε με 4-0 και έπαιζε με πιτσιρίκια, μας μείωναν σε κάθε ευκαιρία με χαρακτηρισμούς που δεν λέγονται.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Στον δεύτερο αγώνα στο Πύργο Τριφυλίας πήγαμε να παίξουμε έναν απλό αγώνα και να δοκιμάσουμε ένα πιο νεανικό σχήμα.
Αφού ήδη η πρόκριση είχε κριθεί υπέρ της ΕΡΑΝΗΣ.

Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και περιμαμε από την πλευρά τις Ερανης να τηρήσει το fair pley...
Πράγμα που δεν έγινε, αλλά έγινε το αντίθετο..βάζοντας μέσα στον αγώνα όλα τα μεγάλα αστέρια της...νόμιμα και παράνομα..
Βάζοντας 5 ξένους αντι 4 που προβλέπει ο κανονισμός..και έτσι ο αγώνας έληξε στο 0-0 παρα τις προσπάθειες τις Ερανης να πάρει τον αγώνα απέναντι σε 14 και 15 χρονών παιδιά.

Η διοίκηση έχοντας υποχρέωση ηθική απέναντι σε αυτά τα μικρά παιδιά και απέναντι στην ίδια την ομάδα έκανε ένσταση κατά του αγώνα για την συμμετοχή 5 ξένων παιχτών της Εράνης, οι οποίοι μέχρι την έναρξη του αγώνα στα επίσημα χαρτιά της ΕΠΣΜ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
Με το σκεπτικό αυτό περιμέναμε την δικαίωση των παιδιών αυτών.
Αλλά δεν ήρθε ποτέ,γιατί μερικοί φρόντισαν ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ να κάνουν τους 2 Έλληνες οι οποίοι είχαν ΞΕΧΑΣΕΙ να το δηλώσουν.
Και έτσι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν απερρίφθη η ένσταση μας.

Όταν μερικοί θέλουν να μιλάνε για ηθική στο ποδόσφαιρο πρέπει και να το δείχνουν. Και όχι μόνο λόγια για να χαϊδέψουν αυτιά.
Το Δ.Σ. του ΜΙΛΤΙΑΔΗ παρότι δέχεται διαφορα'' μηνύματα ''ωστε να μην κάνει έφεση,θα την κάνει με ότι κόστος έχει αυτό..και όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν...
Είμαστε νέοι στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά θέλουμε ισονομία και ένα καθαρό ποδόσφαιρο..όχι για εμάς αλλά για την νέα γενιά που δέχετε χτυπήματα από παντού..
Ας φροντίσουν οι παλιοί να μας αφήσουν να δούμε ένα καλό ποδόσφαιρο χωρίς συμφέροντα και υπόγειες διαδρομές..
Αλλιώς θα μείνουν μόνοι τους και θα παίζουνε με τους ίδιους παίχτες που τους νικάνε συνέχεια και δεν έχει γούστο αυτό.Γιατί εμείς οι νέοι θα τους σιχαθουμε και θα φύγουμε απο το χώρο αυτό!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

1 σχόλιο:

 1. ANTI NA ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.
  ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.
  Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ.
  ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΩΦΕΛΗ,ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.