Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Φιλιατρά: Εμπρησμός την νύχτα σε αυτοκίνητο [ VIDEO ]

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο μάρκας OPEL ASTRA Cabrio σημειώθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα στην περιοχή του Ελαιουργείου, πίσω από το κατάστημα Βουλκανιζτέρ του συμπολίτη μας Γιάννη Βόγγα στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις......

2:45 άγνωστος με ποδήλατο -σύμφωνα με μαρτυρίες- (υπάρχουν σοβαρότατες υπόνοιες για την ταυτότητα του δράστη) πλησίασε το Cabrio αυτοκίνητο που υπήρχε στο σημείο και κάτι πέταξε μέσα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μέσα σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής όπου ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής από τους Γαργαλιάνους με 3 άντρες όπου μετά από λίγα λεπτά έσβησαν την φωτιά αφού το 'οχημα είχε καεί ολοσχρώς.

Φανερά σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε καθώς είχε έρθει από την Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και λίγα λεπτά πριν είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι συγγενικού της προσώπου το αυτοκίνητο της. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε το κακό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής γύρω στις 2 τα ξημερώματα ένα σκυλί που βρισκόταν στο πίσω μέρος των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων γάβγιζε έντονα για πολύ ώρα. Αλλα κανείς δεν είδε τίποτα.

Οι υπόνοιες για τον δράστη του συμβάντος στρέφονται σε συγκεκριμένο άτομο (τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα στο Φιλιατρά News) και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου κατήγγειλε στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της ζητήθηκε να το καταθέσει στα πλαίσια της προανάκρισης την οποία ανέλαβε η Πυροσβεστική υπηρεσία Γαργαλιάνων.



2 σχόλια:

  1. Ο Πρώην Διαχειριστής9 Αυγούστου 2013 στις 3:01 μ.μ.

    θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν πολύ καλό μου φίλο που με ενημέρωσε αμέσως για το συμβάν και χάρις αυτόν το διαβάσατε το θέμα ΜΟΝΟ στο Φιλιατρά News.
    Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον έναν εκ των δύο συνεργατών μου που έμεινε ξύπνιος από τις 3 που ανέβηκε το Έκτακτο γεγονός μέχρι τις 4:15 περίπου που του εστάλη το ρεπορτάζ για ανάρτηση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. ΣΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.