Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Φιλιατρά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά των Ερανείων 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Φιλιατρά, το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2013», που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στις 7-8-9-/08/2013, για έκτη συνεχή χρονιά στο όμορφο πάρκο της Βλαχέρνας της πόλης των Φιλιατρών.

Το τουρνουά ήταν κατηγορίας Rapid .......

(30 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 30΄΄ για κάθε κίνηση) και συμμετείχαν συνολικά 32 αθλητές, κυρίως από την περιοχή των Φιλιατρών, αλλά και εκδρομείς από Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή, όπως το Σιδηρόκαστρο και τη Μαραθόπολη.

Στην κατηγορία έως 12 ετών πρώτευσε ο Κορμάς Γεώργιος με 5 νίκες σε 5 αγώνες, 2ος ήταν ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης με 4 βαθμούς και 3ος ο Κουτσουμπίνας Παναγιώτης με 3,5 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι ήταν η Γεωργακοπούλου Μαρία με 3 βαθμούς.
Στην κατηγορία άνω των 12 ετών 1ος ήρθε ο Σαλακάς Φώτης με 4,5 βαθμούς, 2ος ο Αποστολόπουλος Δημήτριος με 4 βαθμούς και ακολούθησαν ο Αδαμόπουλος Σωτήριος και η Σαπέρα Ευδοκία με 3,5 βαθμούς. Η Σαπέρα Ευδοκία ήταν και η πρώτη γυναίκα, με 2η την Τριαντοπούλου Αφροδίτη (3 βαθμούς) και 3η την Μπαζάνου Γεωργία με 2,5 βαθμούς.

Το τουρνουά σκάκι εντάχθηκε για πρώτη φορά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού το 2000 και αρχικά διεξαγόταν στον πεζόδρομο των Φιλιατρών. Από το 2007 μεταφέρθηκε και διεξάγεται ανελλιπώς στο πάρκο της Βλαχέρνας. Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους, για τρεις ημέρες, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει και να αναβαθμίσει την προσπάθεια αυτή.
Με εκτίμηση

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                  ΚΟΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.