Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σαφάρι το ΣΔΟΕ στη Μεσσηνία…

Τον μπελά τους θα βρουν σήμερα, όπως και χθες, οι διάφοροι επαγγελματίες της πόλης. Όπως μάθαμε, κλιμάκιο από το ΣΔΟΕ Τρίπολης βρίσκεται σε σαφάρι αποδείξεων.

Γι’ αυτό, .........

σήμερα τουλάχιστον, ας έχουν το νου τους οι διάφοροι. Άλλωστε και τα τελευταία στοιχεία είναι επιβαρυντικά για το νομό: 45% είναι η φοροδιαφυγή.

Θάρρος

7 σχόλια:

  1. Ο Στουρνάρας έστειλε τα τσιράκια του να γδύσουν τον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσένα δεν σε νοιάζει που δεν κόβει κανείς απόδειξη, δεν φορολογείται και δεν αποδίδει τον ΦΠΑ που ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ από σένα. Εμ καλά μας κάνουν. Εκτός αν τα γράφεις για να παραστήσεις τον "αντί" που είναι και της μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στουρνάρας να πάει να βρει τα κλεμμένα όλων όσων έφαγαν το καταπέτασμα από δημόσιο χρήμα και όλους τους μεγαλοκαρχαρίες που δεν αποδίδουν τους φόρους τους και την πληρώνει ο λαός.
    κατάλαβες γιατί είπα ότι έστειλε τα τσιράκια του ο Στουρνάρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω με εσένα με μια μικρή διόρθωση."Ο Στουρνάρας να πάει να βρει τα κλεμμένα ΚΑΙ όλων όσων έφαγαn ...". Είτε κλέψεις λίγα είτε πολλά κλέφτης είσαι. Προφανώς οι κυρώσεις δεν είναι ίδιες αλλά και οι δύο κατηγορίες είναι παράνομοι.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχεις άδικο αγαπητέ. Όμως αυτό το (είτε κλέψεις λίγα είτε πολλά πάλι κλέφτης είσαι) ισχύει για οποιοδήποτε κράτος ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      και αυτό γιατί; Γιατί αν κλέψεις 50 ευρώ ή 10 ή 100 ή 1.000 είσαι κλέφτης.
      Αν κλέψεις εκατομμύρια είσαι κύριος και μάλιστα κάνεις και παρέα με το αφάν γκατέ της κοινωνίας... Μην θες να σου πω ιδιότητες τώρα. Εύκολο να καταλάβεις.

      Διαγραφή
  4. 1:37 κούνα το κεφάλι σου λίγο. Διαβασες τα στοιχεία για το Χρέος 160% του ΑΕΠ?Τι βλακείες λες υπερσασπιστή της βλακείας, δεν βγαίνει ούτε με μάκρο ούτε με μίκρο οικονομικά στοιχεία όλο το πρόγραμμα.Βουλίαζουμε και εσείς νομίζετε οτι φταίει η μια απόδοση του ΦΠΑ. Δές και άλλο Μεγκα και άκου τον Σαμαρά και κοιμήσου ήσηχος. Δεν υπάρχει οικονομολόγος στον πλανητη που να θεωρεί το χρέος διαχειρίσιμο και εμείς χορεύουμε σαν τις αρκούδες στο ρυθμό του ΔΝΤ και της ΕΚΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.