Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Νέο Δ.Σ. Στον Σύλλογο Απανταχού Κατσιμπαλαίων

Στις 06 Ιουλίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Κατσιμπαλαίων, πραγματοποίησε επαναληπτικές αρχαιρεσίες μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου .
Από τη διαδικασία προέκυψε η εξής σύνθεση


1) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2) ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3) ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4) ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ,ΤΑΜΙΑΣ
5) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΕΦΟΡΟΣ
6) ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ,ΜΕΛΟΣ
7) ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΜΕΛΟΣ

Με πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας, απέναντι στην εμπιστοσύνη των μελών και συγχωριανών μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διοίκησης του Συλλόγου των Απανταχού Κατσιμπαλαίων που μετρά 21 χρόνια ζωής .
Η δράση που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα , οι πρωτοβουλίες που πήρε για την προώθηση των συμφερόντων του χωριού και η ορθή διαχείριση που υπήρξε από όλες τις παρελθούσες διοικήσεις, καθιστά την αποστολή μας σημαντική .
Με γνώμονα τον εθελοντισμό και την αγάπη για το Κατσίμπαλι , έχοντας αρωγούς τα μέλη μας και εμπνεόμενοι από τους συγχωριανούς μας, που ίδρυσαν και υπηρέτησαν το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια , θα συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια
Στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων , που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα .
Με εκτίμηση

Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Απανταχού Κατσιμπαλαίων

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΝΑΓΑΚΑΙΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σύλλογος Κατσιμπαλαίων ιδρύθηκε το Πάσχα του 1982, απ΄ ότι θυμόμαστε οι παλαιότεροι. Μετράει 31 χρόνια ζωής. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.