Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Άμεση η απάντηση από τον Δήμο Τριφυλίας σε δημοσίευμα μας.

Άμεση ήταν η απάντηση από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας και συγκεκριμένα από τον Αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο σε νωρίτερο ρεπορτάζ μας με τίτλο "Φιλιατρά: Μισοτελειωμένο έργο ασφαλτόστρωσης των τομών για την ύδρευση στο Κέντρο Υγείας"
Ο κ. Τσίγγανος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον........

συνεργάτη μας και πρώην Διαχειριστή του blog μας και μας ενημέρωσε ότι για κάποιους τεχνικούς λόγους για κάποιο διάστημα έπρεπε να μείνει με πρόχειρη άσφαλτο το επίμαχο τμήμα από το κέντρο υγείας μέχρι την στροφή προς Πλάτη μήπως έπρεπε να ξανασκαφτεί.
Τόνισε ότι δεν είναι μισοτελειωμένη δουλειά, και ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποκατασταθεί το οδόστρωμα με το τμήμα που έχει πρόχειρη άσφαλτο και θα λήξει το θέμα.
Ο κ. Τσίγγανος ευχαρίστησε τους πολίτες των Φιλιατρών για την τεράστια κατανόηση που έδειξαν όλους αυτούς τους μήνες που εκτελούνταν το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης καθώς τώρα και με το τελευταίο τμήμα που αλλάαχθηκε ο καρκινογόνος αμίαντος έφυγε οριστικά από τις βρύσες μας.

Εμείς ευχαριστούμε τον κ. Τσίγγανο για την άμεση ανταπόκριση του στο δημοσίευμα μας.

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκη έχεις και όρεξη και δυνατότητες-γνώσεις. Κάνε ότι μπορείς και ότι προλάβεις , γιατί άλλος κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τίποτα! Καλή δύναμη.

    Κυπαρίσσιος πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σκεπτόμενοι το καλό του Δήμου δημότες Τριφυλίας ελπίζουν στον κύριο Τσίγγανο και το έργο του! Μακάρι και πιο ψηλά και περισσότερα για τον Δήμο Τριφυλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.