Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Χαλαζόνι Φιλιατρών: Ολοκληρωθηκαν τα έργα στο γήπεδο Basket

Από αναγνώστη μας

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως όταν υπάρχει θέληση, πνεύμα αλληλχεγγύης και συνεργασίας κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί.
Ο λόγος για το .......

γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ του χωριού μας. Ολοκληρώθηκαν τα έργα χάραξης των γραμμών και φωτισμού του γηπέδου ΜΠΑΣΚΕΤ.

Οι εργασίες διήρκησαν δυο ημέρες με αποκλειστική ευθύνη και συμμετοχή του συλλόγου μας, του κοινοτικού εκπροσώπου μας και συγχωριανών εθελοντών.
Πρώτα από όλους ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ για την βοήθεια που μας πρόσφερε και σε αυτό το έργο .Πρέπει να γνωρίζουμε πως ο ΒΑΣΙΛΗΣ προσφέρθηκε να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή παρά την έντονη ζέστη και τις δυσκολίες του εγειρήματος.

Και αυτό το έργο αποτελεί έμπνευση του κοινοτικού εκπροσώπου μας ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ, ενώ ο σύλλογος μας έτρεξε να υλοποιήσει ένα ακόμη χρήσιμο έργο για την τοπική κοινωνία μας.
Στη βάση του εθελοντισμού με γνώμονα το καλό του συνόλου θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο ,άλλοτε μικρό άλλοτε μεγάλο ,πάντα όμως χρήσιμο.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Καλούμε από την άλλη μικρούς φορείς, συλλόγους αλλά και άτυπες ομάδες να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο δικό τους γεωγραφικό χώρο.
Μην χάνεται χρόνο , ιδέες και ενέργεια περιμένοντας κάποια επίσημη αρχή να έρθει να υλοποιήσει την ανάγκη σας.
Η αρχή μπορεί να θέλει αλλά αδυνατεί λόγο οικονομικών δυσχερειών. Αναλάβετε πρωτοβουλία πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς κοινοτικούς εκπροσώπους σας και θα κάνετε θαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.