Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Υποψήφιοι και όνομα συνδυασμού Mαργέλη


*Θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο
*Διάψευση σεναρίων περί μη υποψηφιότητας
*Δρομολογούνται συναντήσεις τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο

Μπορεί να αργούν ακόμη οι δημοτικές εκλογές, αλλά τούτο.........

δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα και σχεδιασμός από αυτούς που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ως υποψήφιοι.

Φυσικά, τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον κερδίζει ο Δήμος Καλαμάτας. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η αναγγελθείσα εδώ και καιρό υποψηφιότητα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη, ατονεί, με αποτέλεσμα να εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟ "AMADA" μένει λιμάνι μέχρι νεωτέρας! Η πλωτή "βόμβα" που απειλεί με ρύπανση την Καλαμάτα φαίνεται οτι θα μείνει για πολύ καιρό εδώ, αφού το δικαστήριο δεν έδωσε λύση! Ετσι επιβεβαιώνεται οτι στην Ελλάδα η Λερναία Υδρα της γραφειοκρατίας ειναι πάνω απο το δημόσιο συμφέρον!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

"ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ" στην Τριφυλία από την ανεξαρτητοποίηση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Καλκαβούρα και τα ρήγματα στην εύθραυστη δημοτική πλειοψηφία. Δήλωση απο το δήμαρχο για τους "ρόλους"...
ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Ραμοβούνι το Αντάμωμα των Απανταχού Πελοποννησίων. Σύσκεψη σήμερα στο Διοικητήριο για το πρόγραμμα της Μεγάλης Γιορτής.
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ σε δυστύχημα στο Διαβολίτσι και τραυματίας ο 9χρονος γιός του.
ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ελλήνων για κοκαΐνη στη Μεσσήνη.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ που θα ανοίγουν Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απογεύματα.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στο Δώριο. Επιστολή δημοτικών συμβούλων Τ.Κ. Φορέων και κατοίκων στο δήμαρχο Φιλ. Μπάμη που του ζητούν αντικατάσταση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλ. Ντονά.
ΑΡΘΡΟ του βουλευτή μεσσηνίας Θανάση Πετράκου, υπευθύνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα ενεργειακά.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ και για 3 ημέρες η Καλαμάτα στους ρυθμούς του Φεστιβάλ "Μηδέν" με βιντεοπροβολές και άλλες εκδηλώσεις στο Ιστορικό Κέντρο.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.