Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νέα «σκουπιδορεζιλέματα» για το Δήμο Καλαμάτας

Χωρίς κανένα πρόσχημα νομιμότητας φαίνεται ότι παίζεται το...

παιχνίδι της μεταφοράς σκουπιδιών του Δήμου Καλαμάτας, υπό την ανοχή των επίσημων αρμόδιων τοπικών αρχών.

Έτσι, μετά τα περσινά γεγονότα, με σκουπίδια και πάλι του Δήμου Καλαμάτας που θάβονταν στη Φλόκα του Νομού Ηλείας, προχθές τα ξημερώματα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω άτομα που έθαβαν σκουπίδια της Καλαμάτας στο δρυοδάσος της Φολόης στην Αρχαία Ολυμπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ" οι Δήμοι για τις απολύσεις! Τριήμερο "λουκέτο" αποφάσισε η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).
Ενταση και διαφωνίες για το ενδεχόμενο παραιτήσεων δημάρχων. Τις απουσίες πολλών δημάρχων επέκρινε ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Παν. Νίκας. Νέα απεργία απο την ΠΟΕ-ΟΤΑ, καμία δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο.

Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

"ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ' απο Καλαμάτα και Σπάρτη! Στις 3 τα ξημερώματα συλλήψεις οδηγών και κατασχέσεις φορτηγών για θάψιμο σκουπιδιών στο προστατευόμενο δρυοδάσος της Φολόης Ηλείας.
ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ" και μείωση του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού δυσκολεύουν τη λειτουργία των Α-ΤΕΙ. Επισημάνσεις και διαπιστώσεις απο την έκτακτη Σύνοδο των προέδρων και αναπληρωτών.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για ηρωίνη και χασίς στη Μεσσηνία απο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. 109 γραμμάρια αργού θανάτου στο σπίτι 45χρονης!!!
102 πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και δημόσια έγγραφα απο το σπίτι, μέσω της πύλης "ΕΡΜΗΣ".
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ βανδαλισμού εναντίον αυτοκινητήτου του Συλλόγου απο τον "ΑΡΧΕΛΩΝ' στο Καλονερό.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ προβολή στη μεγαλύτερη εφημερίδα του Κατάρ για τη Δυτική πελοπόννησο (απο την Τριφυλία).
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η εικονική αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου που εγκαινιάστηκε χθες στην Πύλο..
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.