Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Από τη Μεσσηνία στα ράφια των καλύτερων καταστημάτων της Ευρώπης το λάδι «Poqa»

Ο Φιλιατρινός Δ. Μητράκος έβαλε το προϊόν του στα ράφια των καλύτερων καταστημάτων της Ευρώπης

Με μεγάλη ..........

επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η παρουσίαση στο ελληνικό κοινό του Premium Poqa Extra Virgin Olive Oil, σε μία όμορφη και ζεστή βραδιά στον κατάμεστο χώρο της el.marnerigalerie, δίπλα στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Το Poqa υποδέχτηκε δημοσιογράφους, γευσιγνώστες, επαγγελματίες του κλάδου, εκπροσώπους της Ιαπωνικής Πρεσβείας, αλλά και αγαπημένους φίλους, και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την εκλεπτυσμένη γεύση, το φρουτώδες άρωμα, την άριστη ποιότητα, το ελληνικό όνομα και το λογότυπό του, όσο και με το πρωτότυπο packaging, για το οποίο κέρδισε τον Οκτώβριο του 2012 Βραβείο Καινοτομίας από τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Sial Paris Food Exhibition.
Ο γνωστός σεφ και συνεργάτης του Poqa, Ιωσήφ Συκιανάκης, «έντυσε» γαστρονομικά τη βραδιά με τις υπέροχες συνταγές του, που εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο λευκός οίνος «Πάρος Μωραΐτη 2012», οι ελιές γλυκό κουταλιού «Πυλιακή Γη» και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «The Bakers».
Ο ιδρυτής της Poqa Services, με καταγωγή από την πόλη των Φιλιατρών, Δημήτρης Μητράκος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις θετικές κριτικές που έχει αποσπάσει το προϊόν στις διεθνείς αγορές για το καινοτόμο design και την ποιότητά του, στοχεύοντας στις luxury αγορές, προσφέροντάς το ως premium gift.

Το Poqa βρίσκεται ήδη στις αγορές της Γαλλίας, στην αλυσίδα “Galeries Lafayette” στο Παρίσι και τη Νίκαια, στη Γερμανία και σύντομα στις αγορές της Αγγλίας, της Ελβετίας και της Ρουμανίας. Στην Ελλάδα διατίθεται προς πώληση στην Αθήνα, στην el.marnerigalerie, οδός Λεμπέση 5-7.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.