Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Καταδίωξη κακοποιών στα Φιλιατρά που πήγαν να παραβιάσουν σπίτι

Καταδίωξη κακοποιών στους δρόμους των Φιλιατρών και στην εθνικό οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας σημειώθηκε χθες τη νύχτα από περιπολικό του Α.Τ. Φιλιατρών.

Γύρω στις ........

10.30 το βράδυ, οι κακοποιοί αποπειράθηκαν να παραβιάσουν σπίτι στην πόλη των Φιλιατρών, αλλά έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο ο οποίος ειδοποίησε το Α.Τ. Φιλιατρών για το συμβάν. Άμεσα περιπολικό του Α.Τ. έσπευσε στο σημείο και τότε οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo, μαύρου χρώματος, και ετράπησαν σε φυγή με το περιπολικό να τους καταδιώκει στους δρόμους των Φιλιατρών και ακολούθως στην εθνική οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί στην περιοχή της Τερψιθέας εγκατέλειψαν το όχημα και ετράπησαν σε φυγή με τα πόδια μέσα στη νύχτα.

Το όχημα, που έφερε πάνω του, τις πινακίδες κυκλοφορίας μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κυπαρισσίας όπου ελέγχεται εάν το όχημα ήταν κλεμμένο και η Σήμανση ερευνά για αποτυπώματα και στοιχεία που θα οδηγήσουν τις Αστυνομικές Αρχές στην ταυτότητα των δραστών, τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί φέρονται να ήταν 4, πιθανότατα Ρομά.

Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.