Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Cinema κάτω από τ' αστρα 2013. Ολόκληρο το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Φιλιατρών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Φυλλάδιο με το πρόγραμμα

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα θερινών προβολών της κινηματογραφικής Λέσχης του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο Πυρσός" που θα πραγαμτοιποιηθούν όπως πάντα στο αίθριο του Δημαρχείου της πόλης και φυσικά κάτω από τ' άστρα.
Το πρόγραμμα υπόσχεται......

στον θεατή ένα πραγματικό μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της 7ης Τέχνης μέσα από ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Η ταινία που ξεχωρίζει και έχει κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία είναι "Ο Θεός Αγαπάει το χαβιάρι" στις Αρχές του Αυγούστου.

Οι προβολές της κινηματογραφικής Λέσχης θα γίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 21:45 και Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

ΙΟΥΛΙΟΣ

Το κινηματογραφικό ταξίδι στον κόσμο της 7ης Τέχνης ξεκινά την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 21:45 με την ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook )" [THIS MUST BE THE PLACE ] παραγωγής του 2011 και το είδος της ταινίας είναι αισθηματική δραματική κομεντί.

Eπόμενη ταινία στην σειρά των προβολών θα είναι από την Παρασκευή 5 έως και Δευτέρα 8 Ιουλίου. Θα προβληθεί η ταινία "Στη Ρώμη Με Αγάπη [ To Rome With Love ]" Παραγωγής 2012 και το είδος της ταινίας είναι Κωμωδία.

Από την Παρασκευή 12 έως και 15 Ιουλίου θα προβληθεί η Ελληνική ταινία "Αν...." παραγωγής 2012 και το είδος της ταινίας είναι Δραματική.

Από την Τρίτη 19 έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία "Λίνκολν [ Lincoln ] παραγωγής 2012.

Από την Παρασκευή 26 έως και Δευτέρα 29 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία Επιχείρηση Argo [ ARGO ] παραγωγής 2012 και το είδος της είναι Περιπέτεια - θρίλερ.

Από την Τρίτη 30 έως και την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα προβληθεί η παιδική ταινία Αστερίξ και Οβελίξ στην Βρετανία [ Asterix and ovelix Au service de sa majeste ] παραγωγής 2012 και το είδος της είναι Κωμωδία.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Από Παρασκευή 2 Αυγούστου έως και Δευτέρα 5 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία "Ο θεός Αγαπάει το χαβιάρι" παραγωγής 2012 και το είδος της Δραματική.

Από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία "Ομορφιές και Δυσκολίες [ Μίτσιγκαν ]" παραγωγής 2012 και το είδος της είναι Ντοκυμαντέρ.

Από την Παρασκευή 9 έως και την Δευτέρα 12 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία "Πρίν τα μεσάνυχτα [ Before Midnight ]" παραγωγής 2012 και το είδος της ταινίας είναι Δραματική.

Από την Τρίτη 13 έως και Πέμπτη 15 Αυγούστου θα προβληθεί η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "BRAVE" παραγωγής 2012

Την Παρασκευή 16 έως και την Δευτέρα 19 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία "James Bond Skyfall" παραγωγής 2012 και το είδος της Περιπέτεια.

Από την Τρίτη 20 έως και την Πέμπτη 22 Αυγούστου θα προβληθεί η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Μαδαγασκάρη 3 Οι φυγάδες της Ευρώπης [ MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED ]" παραγωγής 2012

Την Παρασκευή 23 έως και την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία "H Ζωή του Πι. [ The Life of Pi ]" παραγωγής 2012 και το είδος της Φαντασίας.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία "Το κεφάλαιο [ The Capital ] παραγωγής 2013 και το είδος της ταινίας είναι Θρίλερ.

Η Ομάδα διαχείρισης του Φιλιατρά News σας εύχεται να περάσετε όμορφα σε ότι και αν επιλέξετε να δείτε.

Δείτε άνετα το πρόγραμμα με περιλήψεις ταινιών πατώντας εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.