Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Φιλιατρά: Η Δεκατεσσάρων ... λακουβών....

Για τις φονικές λακούβες στην οδό Δεκατεσσάρων έχουμε γράψει πολλές φορές.
Έχουμε γκρινιάξει άλλες τόσες.
Επεσε λίγο τσιμέντο και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση.
Μόνο που .......

αυτή την φορά οι λακούβες ξαναδημιουργήθηκαν. Και δημιουργήθηκαν βαθείες 3-4 πόντους που ότι πέσει μέσα το κλαίς. Και δεν είοναι μόνο αυτό. Οι λακούβες απειλούν την σωματική ακαιρεότητα πεζών και θαμώνων του καφέ στην περιοχή.
Γιατι εκεί που κάθεσαι αμέριμνος με την παρέα σου και πίνεις τον καφέ σου κινδυνεύεις να φας στο κεφάλι κανένα αδέσποτο χαλίκι που εκσφενδονίστηκε από κάποιο τροχό αυτοκινήτου που συχνά πέφτει στις λακούβες.

Κ. Τσίγγανε, αν και γνωρίζω ότι αναμένεται η έγκριση από την ΕΕΤΑ του ποσού για το έργο της συνολικής ανάπλασης της Δεκατεσσάρων και να ξεκινήσει το έργο να γίνεται κατα πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβρη για την ώρα δεν μπορεί ο Δήμος να ρίξει έιτε λίγη κρύα πίσα ή ακόμα και τσιμέντο να κλείοουν οι φονικές λακούβες
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει αγαπητέ κ. Τσίγγανε??? Να σκοτώσει καμία πέτρα κανα άνθρωπο για να συγκινηθεί ο Δήμος να καλύψει έστω και πρόχειρα τις λακούβες σε όλη την Δεκατεσσάρων???

Στο καφέ Ελίνα οι άνθρωποι έχουν δεχτεί στις τζαμαρίες τους πολλά χαλικάκια που πετάγονται από τροχούς που πέφτουν στις λακούβες μπροστά από το μαγαζί και έβαλαν πρόχειρα κάποια εμπόδια.
Πρέπει να γίνει ατύχημα κ. Δήμαρχε, ή κ. Τσίγγανε??
Κάντε μια βόλτα απο το σημείο να το δείτε.





3 σχόλια:

  1. μονο η 14ρων; εδω ολοι οι δρομοι βριθουν απο λακουβες, σας γραφει καποιος που εχει πεσει πολλες φορες μεσα σε λακουβες με την μηχανη!
    επισης οι κατοικοι με προσωπικη εργασια κ.τ.λ να ασφαλτωστρωσουν μερικους αγροτικους δρομους! το κρατος πενεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO H ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ Σ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταταλα η χαρά ήταν που φτιάξανε ράμπα στο στόμιο. Μάλιστα κάποιος έγραψε ότι το σκεφτόταν συνέχεια όταν κατέβει στην πατρίδα πως θα κάνει τα μπάνια του. Το ότι θα σπάει κάθε μέρα το αμάξι του στους δρόμους που να το σκεφτεί. Ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό. Γιαυτο η κυπαρίσσια είναι πολύ μπροστά από μας. Ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.