Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιουνίου 2013ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για λιμάνι Καλαμάτας

Την ανάπτυξη και αναβάθμιση του λιμανιού της Καλαμάτας και,.....

των λιμενικών του υπηρεσιών, το οποίο έχει περιληφθεί μαζί με άλλα ελληνικά λιμάνια στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε εκδήλωση με τίτλο «Up Greek Logistics», ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής, η πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλει…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙ" ο χρόνος και το σύστημα των δημοτικών εκλογών! Η ηγεσία της ΚΕΔΕ φλερτάρει με την αναβολή τους, ενώ στο Μαξίμου ο κύβος φαίνεται οτι ερρίφθη! Κάλπες στις 25 Μαΐου του 2014 με νέο εκλογικό σύστημα και τέλος τα "χρίσματα". Ηδη, παρ' οτι ο Στυλιανίδης ήταν σφίγγα στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, πόλλοί παράγοντες και παραγοντίσκοι τοπικών κοινωνιών βγαίνουν στο... κλαρί!!!

Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ", στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ στις Περιφέρειες για την πρόληψη των πυρκαγιών και την πυροπροστασία. Επιστολή του προέδρου της ΕΝΠΕ Γιάννη Σγουρού στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ του ΥΠΕΚΑ για τις περιοχές Natura. Απο εθνικός θεματοφύλακας, σύμμαχος της παρανομίας στην περιοχή της Ελαίας. Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση απο την πλευρά του ΑΡΧΕΛΩΝ που θα συζητηθεί.
ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ... εγκαινίασαν την ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων!
Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ έχει μέλλον και προοπτική στον τουρισμό και οχι στις... φυλακές!
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της Ολυμπίας οδού ζήτησε απο τον Δένδια ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με το πρατήριο του υποκαταστήματος της Ενωσης στη Μεσσήνη; Μια επιστολή αγροτών με πολλά ερωτήματα.
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στα καμένα της Κυπαρισσίας του βουλευτή Θανάση Πετράκου συντροφιά με τον δήμαρχο Κώστα Κόλλια.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.