Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ
Χωρίς πρόβλημα η κατασκευή της


«Είδηση» διάρκειας μερικών ωρών φαίνεται πως .........

ήταν το... τραπεζικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον περιμετρικό της Καλαμάτας και το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο- Σπάρτη.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων υπουργών ήταν άμεση και έτσι το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε εν τη γενέσει του, με αποτέλεσμα οι εργασίες να συνεχίζονται πλέον κανονικά.

Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το «Θ» με παράγοντες της εργολαβικής κοινοπραξίας «Μορέας», μας είπαν ότι για το κομμάτι του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο - Σπάρτη χθες έγιναν προσλήψεις εργαζομένων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ σπείρας Ρουμάνων κακοποιών στην Κυπαρισσία που είχε ρημάξει περιοχές της Τριφυλίας και Ζαχάρως.
Τρεις συλλήψεις και αναζήτηση συνεργού για εννέα ληστείες και κλοπές. Βαριές κατηγορίες κατά των κακοποιών.
-Πληροφορίες για κατάργηση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Τριφυλίας στον επικείμενο νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. Δατηρούνται και αυξάνονται τα Τμήματα.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ' στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

"ΒΟΥΤΙΑ" της ΔΗΜΑΡ στο 3% σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB. Ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ. Μπροστά η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης. Απόλυτη υπεροχή Σαμαρά έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ομιλητής σε σημαντικό Ιατρικό Συνέδριο ο διοικητής του Νοσοκομείο Γ. Μπέζος, με τιμητική πρόσκληση, λόγω των πολύ καλών επιδόσεων σε απορροφήσεις πόρων για την υγεία μέσω ΕΣΠΑ.
Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Μεσσήνιος επιστήμονας συνεργάτης της NASA Dr. Περικλής Παπαδόπουλος, μιλάει αύριο για την "απελευθέρωση του διαστήματος", σε εκδήλωση που οργανώνει στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2ΗΜΕΡΟ Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καλαμάτα, για τους καρδιομεταβολικούς παράγοντες κινδύνου και ενημέρωση του κοινού.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ: "Αβανταδόροι και άρπαγες στην Ελλάδα". Απίστευτη απορία οικιστικής και πολεοδομικής τρέλας στην Κορώνη.
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ απο τον Μανώλη Αγγελάκα για τη στήριξη των Νέων Αγροτών, μέσα απο την υλοποίηση προγραμμάτων.
ΑΙΧΜΕΣ απο τον Νίκο Πατσαρίνο κατά Τατούλη, αλλά και Δράκου για τη δυσλειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.\
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.