Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κυπαρισσία: Μικρή η συμμετοχή στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ [ VIDEO ]

Στον υποψήφιο από την Δράμα και απόφοιτο της Παντείου Σάκη Ιωαννίδη περνά από σήμερα το βράδυ η αρχηγία της ΟΝΝΕΔ διαδεχόμενος του Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Μετα την.....

δήλωση αποχώρησης του έτερου υποψηφίου από τα Φιλιατρά Γιώργου Ασημακόπουλου, ο Σάκης Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, που εξελίσσεται από σήμερα το πρωί στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας.

Στην Κυπαρισσία η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά από τις 7 το πρωί που άνοιξε η κάλπη. Η διαδικασία διεξάγεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας και η κάλπη κλείνει στις 7 το απόγευμα και η ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας καλεί όλους τους νέους να προσέλθουν και να ψηφίσουν.

Πάντως οι εκτιμήσεις που έκαναν επιτελικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ για μικρή συμμετοχή στις εκλογές φαίνεται να επαληθεύεται καθώς και στην Κυπαρισσία η συμμετοχή στην διαδικασία υπήρξε πάρα πολύ μικρή.







8 σχόλια:

  1. Ε λογικό είναι να μην ψηφίζουν τα παιδιά μ' αυτά που γίνονται... Κι απέσυρε κι ο Ασημακόπουλος την υποψηφιότητά του οπότε είναι πολύ λογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές με έναν υποψήφιο???Μου θυμίζει λίγο εκλογή ΓΑΠ η διαδικασία.... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αλλά και γιατι δεν κατήλθε τελικά ο συντοπιτης μας Κ. Ασημακόπουλος. Κάποιος κάτι θα του είπε κάποιος κτλ...ακολούθησε δηλ. σαν στρατιωτάκη. Μπράβο στον κόσμο που δεν πήγε να ψηφίσει σε μια διαδικασία παρωδία και μπράβο στους νέους που αρχίζουν και ξυπνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παιδάκι στο βίντεο θυμίζει ¨Αρη Σπηλιωτόπουλο άλλης εποχής, τι ασυναρτησίες είναι αυτές περί αρχαίας ελλάδος ρε φιλαράκι , ενεργός πολίτης είναι αυτός που ψηφίζει .... Τι λες ρε φίλε, ακούς? όταν δεν έχει να επιλέξεις τι σημασία έχει να ψηφίσεις η όχι? Τι επιρροή έχει ακριβώς η ψήφος σου όταν έχεις μια μόνο επιλογή, εάν μπορείς να μας εξηγήσεις. Κρίμα και είσαι και νέο παιδί.
    Υ.Γ. Δεν μιλάς στο Μεγκα οπότε ας είσαι λίγο πιο χαλαρός και κατανοητος , αυτή η γλώσσα δεν είναι σοβαρή αλλά σοβαροφανής, αλλά μαλλον δεν κατανοείς την διαφορά
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυριστε την πλατη σε ολλους τους αχρηστους που μας εφεραν σε συτα τα χαλια...απο μικροι θελουν να ασχολοιθουν με την πολιτικοι για να γυνουν οι αυριανη τσιφλικαδες μας...πεθενουμε φιλοι μου κ αυτοι περα βρεχη...μπορη να ειμαι ανορθωγραφος αλλα ειμαι αρσενικο...τα τιμο τα παντελονια μου.....ριχτε τους μουτζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσαουσεσκου.. Ρουμανια ενας υποψηφιος ..ενα αποτελεσμα ..δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ-ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΥΣ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 1993 ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΑΝ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.