Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ελεγχο από Πλεοδομία ζητά ο Δήμος Τριφυλίας για την περιοχή Ελαία – Άη Γιαννάκης

Ύστερα από προφορικές καταγγελίες από κατοίκους σχετικά με τις εργασίες άρωσης στην περιοχή Ελαίας – Άη Γιαννάκη που βρίσκεται η ιδιοκτησία της Α.Ε. ΚΟΤΙΝΟΣ, η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας με έγγραφό της ζήτησε από την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου να διενεργήσει αυτοψία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι εν λόγω εργασίες υπερέβησαν τα όρια της ανωτέρω ιδιοκτησίας.

Με την ευκαιρία αυτή η Δημοτική Αρχή επαναλαμβάνει αυτό ........

που έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ότι η ανάπτυξη της περιοχής που περνάει και μέσα από ιδιωτικές επενδυτικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, όπως αυτές της «ΚΟΤΙΝΟΣ Α.Ε.» έχει την υποστήριξη του Δήμου στα πλαίσια βέβαια της νομιμότητας και της μη προσβολής των βασικών στοιχείων του περιβάλλοντος, η προστασία των οποίων ανήκει επίσης στην φροντίδα του Δήμου.

4 σχόλια:

  1. αφού ανήκει στον δήμο η προστασία του περιβάλλοντος σωθήκαμε !!!!!!! ο φιλντισης ήταν και τις 2 φορές εκεί όταν τα τρακτέρ φρεζαριζαν και όργωναν τις αμμοθυνες και τα πευκάκια .παρά είναι υπέρ ο δήμος στις τέτοιου είδους επενδύσεις-καταστροφες.
    -φτιάχνει δρόμους ώστε να διευκολύνει την δόμηση και να άρει τους περιορισμούς λόγο natura
    -παραχωρεί στον επιχειρηματία έναν δημοτικό σύμβουλο για να του βρίσκει τα τρακτέρ που θα καταστρέψουν
    -Πάντως για τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμαρχος και ο φιλντισης για την Παράβαση 2011/2156 - Προστασία ειδών προτεραιότητας στον Τόπο Κοινοτικής Σημασίας “Θίνες Κυπαρισσίας” (Natura 2000 GR2550005)δεν λέει κουβέντα το δημαρχείο .
    Το λυπηρό είναι ότι για να βγάλουν μεροκάματο 4-5 άτομα , (να φτιάξουν σκεπές ,να κάνουν εκσκαφές,να ρίξουν μπετά )δεν ντρέπονται να αλλάξουν τον χαρακτήρα μιας μοναδικής οικολογικά περιοχής για τα επόμενα 200 χρόνια
    .γιατί δεν λένε στην εταιρεία ότι έχει δικαίωμα να χτίσει μέχρι 200 τμ και ως εκεί ;προσπαθούν 2 χρόνια τώρα να βρουν παραθυράκια να ξεπεράσουν τον νόμο, αυτοί που αναγορεύονται σε προστάτες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ; ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κόλλιας είναι ο Παπανδρέου της Τριφυλίας θα τα πουλήσει όλα και σε 4 χρόνια θα αλειώσει ομορφία αιώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΕ κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας.
    Εννοείται!!! Αρκεί το ποσό να έχει πολλά μηδενικά και όλες οι πόρτες ανοίγουν , σε Δασαρχεία , Δήμους , Τοπικές Κοινότητες μέχρι και ο βασιλίας μπορεί να έρθει να καταθέσει υπέρ τους σαν πρώην ιδιοκτήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.