Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Ξανανοίγουν τα Δημόσια ΚΤΕΟ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΤΕΛΟΣ. Πέρασαν τρεις μήνες, για να καταλάβει η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός κ. Χατζηδάκης ότι έπρεπε να δώσουν παράταση στην προθεσμία απόκτησης πιστοποίησης για τα δημόσια ΚΤΕΟ.
Το αποτέλεσμα .......

αυτής μέχρι τώρα πολιτικής ήταν να χαθούν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα της χώρας. Τροπολογία που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης και Βασίλης Κεκέρογλου από τις 6-3-13 ψηφίστηκε την Πέμπτη, 5-4-13, παρατείνοντας για δεκατέσσερις ακόμα μήνες την προθεσμία απόκτησης πιστοποίησης από τα δημόσια ΚΤΕΟ.

Ζητάμε να ανοίξουν άμεσα τα δημόσια ΚΤΕΟ, να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους και η Περιφέρεια και το Υπουργείο να προχωρήσουν άμεσα στην πιστοποίηση των δημοσίων ΚΤΕΟ, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα ακόμα, ούτε ένα ευρώ ακόμα από τα δημόσια έσοδα. Επιπλέον ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία και να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Τα δημόσια ΚΤΕΟ είναι η πιο κερδοφόρα δημόσια υπηρεσία και μαζί μ’ αυτή κινδυνεύουν με ιδιωτικοποίηση όλες οι κερδοφόρες δημόσιες υπηρεσίες. Οι εργαζόμενοι όμως δεν πρόκειται να το επιτρέψουν αυτό, όπως και δεν επέτρεψαν με τους αγώνες της ομοσπονδίας και των τοπικών συλλόγων τους την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΚΤΕΟ.

Δημήτριος Γ. Φαββατάς
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων
Π.Ε. Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.